2018 Bitcoin Çöküşünü Bilen Analist, Sıradakini Açıkladı!
2018 Bitcoin Çöküşünü Bilen Analist, Sıradakini Açıkladı!

2018 Bitcoin Çöküşünü Bilen Analist, Sıradakini Açıkladı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasalarının önde gelen kripto analistlerinden Tone Vays, lider kripto para birimi için 2018’de yaptığı tahminlerle hatırlanıyor. Hatırlayacağınız üzere Tone Vays, 2018 yılındaki BTC çöküşünü doğru tahmin eden sayılı analistlerden biriydi. Anlık olarak kripto para analisti, YouTube üzerinden yeni analizlerini yayınladı ve lider kripto para birimi Bitcoin hakkında düşüncelerini söyledi. İşte detaylar…

Analist, lider kripto para birimi Bitcoin hakkında düşüncelerini aktardı!

Yaptığı yeni bir strateji oturumunda deneyimli analist Tone Vays, 123 bin YouTube abonesine seslendi ve Bitcoin’in 2022’nin en düşük seviyesi olan 15.546 dolar seviyesini gösterdiğinde “büyük olasılıkla” bir ayı piyasası tabanı oluşturduğuna inandığını söyledi. Ünlü analistin sözleri ise şu şekilde karşımıza çıkıyor:

“Hala şu anda içinden geçtiğimiz bir dip sürecimiz olduğunu düşünüyorum ve bu muhtemelen en düşük seviye (15.546 dolar) olacak. Nihai dip olma ihtimalinin yüksek olmasının nedeni, kimsenin bunun nihai dip olduğunu düşünmemesi. İnsanların yüzde 99’u aşağı ineceğimize inanıyor ve bu yüzden daha aşağı inmeyeceğimizi düşünüyorum çünkü herkes 11.000 dolara falan gideceğimizden o kadar emin.”

Önde gelen kripto para analisti Vays, genel piyasa duyarlılığını ölçmenin yanı sıra en sevdiği göstergelerden birinin Bitcoin için potansiyel bir tersine dönüş sinyali verdiğini söylüyor. Ünlü analist, piyasa katılımcılarının bir varlık biriktirip biriktirmediğini takip eden bir gösterge olan Chaikin Money Flow’un (CMF) yükseliş eğilimi gösterdiğini söylüyor.

“İşte bir süredir gördüğüm en iyi çizelgelerden biri. Haftalık ölçekte çökmüş olsak da, inanılmaz CMF ayrışmasına bakın. Yani bu bana, uzun bir süredir işlerin aslında yükselişe geçtiğini söylüyor. CMF ayrışmasını görmeyi gerçekten seviyorum. Potansiyel geri dönüşleri belirlemek için en sevdiğim göstergelerden biri…

Fiyat hala tam ve mutlak bir felaket olmasına rağmen CMF’nin neredeyse yeşil olması gerçeğini seviyorum.

Kripto para piyasaları son 24 saat içerisinde yükselişe geçti!

Bildiğiniz üzere kripto para piyasaları, dev kripto para borsası FTX’in iflasının hemen ardından inanılmaz kayıplar yaşayarak değerini 864 milyar dolar seviyelerine geri çekmişti. Son 24 saat içerisinde ise yaşanan fiyat artışlarıyla beraber kripto para birimleri, yükselişe geçti. 24 Saatlik periyot içerisinde yüzde 15’lik yükseliş ile dikkat çeken XRP, uzun bir süredir olan sessizliğini bozmuş oldu. Anlık olarak popüler altcoin 0.396136 dolardan işlem görüyor.

Bloomberg Analistinden Bitcoin İçin 10 Bin Dolar İddiası!

Daha önce kriptoarena.com olarak fiyatını bildirdiğimiz Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise anlık olarak 17 bin dolar seviyesini aşmış bulunuyor ve 17,032.23 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2018 Bitcoin Çöküşünü Bilen Analist, Sıradakini Açıkladı!