featured

2009: Bitcoin Ağı Oluşturuldu, Land Rover Reklamı Bilgilendirildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin son zamanlarda devasa bir küresel otomotiv markasından dikkate değer bir onay aldı. İngiliz otomobil üreticisi Land Rover en önemli modellerinden birinin 50. doğum günü için yapılan kutlama videosunda BTC ağının son 50 yılda önemli bir etkinlik olarak oluşturulmasını içeriyor.

Land Rover Bitcoini Kabul Etti

Merkezi Coventry İngilterede bulunan Land Rover premium ve lüks spor araçlarıyla dünya çapında tanınan bir otomobil üreticisi haline geldi. Son 50 yılda İngiliz şirketinden gelen en saygın modellerden biri Range Rover oldu.

Bu önemli yıldönümünü kutlamak için Land Rover kısa süre önce özel bir video yayınladı. Video SUVun bu 50 yıl içinde nasıl geliştiğinin yanı sıra aynı dönemde meydana gelen birkaç anlamlı küresel olaydan da bahsetti.

Bu olaylar Mark Spitzten Münihteki 1972 Yaz Olimpiyatlarında yedi altın madalya kazanarak 1981de MTVnin lansmanına ve 1989da Berlin Duvarının yıkılmasına kadar uzanıyor. Video ilerledikçe her kripto para birimi için önemli bir yıla değinildi.

Bitcoin: Peer to peer Elektronik Nakit Sistemi başlıklı tanıtım belgesi 2008 yılının sonlarında kullanılmasına rağmen ağ Ocak 2009da ortaya çıktı.

Bu dünyaca ünlü markalardan gelen bir diğer ana akım pozlamadır. Bu yılın başlarında popüler TV şovu Simpsons kripto para birimleri ve Blockchain hakkında bütün bir segmenti yönetti. Dijital varlıklar için özellikle gurur verici olan şey anlatıcı bunları “geleceğin parası” olarak nitelendirdiğinde videonun ortasında geldi.

Jaguar Land Rover IOTAyı Ödüllendirmek İstiyor

Tata Motorsun bir parçası olan holding şirketi Jaguar Land Rover Nisan 2019da araç sürücülerinin veri paylaşmanın ödülü olarak IOTA dijital varlığını kazanmasına izin vermek için yazılımı test ettiğini açıkladı.

Firma araçlarına akıllı bir cüzdan uygulamak için geliştirme aşamalarına başladı. Lansmanının ardından sürücüler otomobillerinin trafik sıkışıklığı veya çukurlar gibi faydalı verileri navigasyon sağlayıcılarına veya yerel yetkililere otomatik olarak rapor etmesini sağlamak için IOTA paralarıyla ödüllendirilecek.

2009: Bitcoin Ağı Oluşturuldu, Land Rover Reklamı Bilgilendirildi