featured

2 Analistten Solana Tahmini: Bu Seviyeler Geliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL)’nın fiyatı son günlerde keskin bir şekilde yükselirken altcoin, önceki 30 gün boyunca yaşadığı kaybı geri aldı. Özellikle, DeFi token’ı olan Solana (SOL), zaman damgası yetenekleri, hızı ve ölçeklenebilirliği nedeniyle özellikle en gelişmiş katman-1 Blockchain’lerinden biri olmasıyla biliniyor.

Analistlere göre Solana için hangi seviyeleri izlemek gerekiyor?

Altcoin Solana (SOL), daha geniş kripto para piyasasına paralel olarak hareket eden son yükseliş ivmesi göz önünde bulunduran popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, SOL için önemli direnç testlerinin altını çiziyor. Gün içinde analizlerini paylaşan kripto uzmanı, SOL için ilk direnç seviyesinin 112 dolar civarında olacağını ve ikinci engelin token için 130 dolar civarında olacağını ifade ediyor. Van de Poppe’nin konuya ilişkin açıklamaları ise şöyle oluyor:

SOL, bazı direnç testleri için 112 dolar veya 130 dolara bakıyor olabilir.

Kripto uzmanı Ali Martinez de daha önce bu haftanın başlarında Solana (SOL)’nın yükseliş farklılığı yarattığına dikkat çekmişti. Martinez’e göre bunun kripto para biriminin fiyatının özellikle Van de Poppe’nin iki direnç noktası olarak gördüğü bölgede 120 dolara yükselmesine neden olabileceğini öne sürmüştü. Analistin altcoin’e yönelik açıklamaları ise şöyle oluyor:

Solana fiyat hareketi günlük grafikte düşen bir takoz oluştururken, RSI karşısında bir yükseliş farklılığı gelişiyor gibi görünüyor. 94 doların üzerinde belirleyici bir kapanış, SOL’u 120 dolara gönderebilir.

SOL grafik analizi

Piyasa değeri bakımından 9. sırada yer alan Solana (SOL), CoinMarketCap verilerine göre 32,7 milyar dolarlık toplam piyasa değeriyle gün içinde yüzde 6,40 artışa geçerken geçen haftadan bu yana yüzde 13,29 artış kaydediyor. Altcoin an itibariyle 101,16 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, ‘Ethereum katili’ olarak bilinen SOL, kripto topluluğu tarafından yüzde 70 oranındaki tarihsel doğrulukla belirlenen 31 Mart 2022’deki fiyat tahmininden hala çok uzakta görünüyor.

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, 23 Mart’ta, Avrupa’nın önde gelen kripto para yatırım işletmelerinden biri olan CoinShares ve FTX kripto para borsası Solana için yeni bir ortaklığa imza attıklarını duyurdu. Bu iki borsanın ortaklığı, fiziksel varlıklar tarafından desteklenen yeni bir SOL borsada işlem gören ürünü (ETP) geliştirmeyi amaçlıyor. 1 milyon SOL başlangıç ​​sermayesi ile CoinShares FTX Physical Staked Solana adlı yeni ürün, yatırımcılara yüzde 3 stake getirisi sunacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2 Analistten Solana Tahmini: Bu Seviyeler Geliyor