Birçok Tahmini Çıkan Analist: Bu 2 Altcoin Çakılabilir!
Birçok Tahmini Çıkan Analist: Bu 2 Altcoin Çakılabilir!

Birçok Tahmini Çıkan Analist: Bu 2 Altcoin Çakılabilir!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının önde gelen kripto para analistlerinden biri olan ve yakından takip edilen Capo, uzun bir süredir gözden kaçan popüler altcoin projeleri Avalanche (AVAX) ve Cronos (CRO) için kritik açıklamalarda bulundu! Ünlü analiste göre bu 2 altcoin projesi fiyatlarında hızlı bir düşüş yaşayabilir. İşte detaylar…

“Capo: Bu altcoin projesi yüzde 70’in üzerinde değer kaybedecek!”

Popüler kripto para analisti Capo, bu 2 altcoin projesi hakkında düşüncelerini belirterek, düşüş eğiliminde olduğunu açıkladı. Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda 695 bin Twitter takipçisine sahip analist Capo, akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) ile başlayarak, altcoin projesinin değerinin yüzde 70’inden fazlasını kaybederek yaklaşık 10 dolarlık mevcut destek seviyesinin muhtemelen çökeceğini aktarıyor. Önde gelen kripto para analistinin sözleri ise şu şekilde:

“AVAX güncellemesi:

Mayıs ayından bu yana ana hedef, 10 dolara ulaşmak. Gördüğünüz gibi, yüksek bir zaman dilimini çizelgelerseniz, beklemek kilit bir unsur.

Şimdi, mevcut verilerle, 10 dolarlık desteğin tutması pek mümkün görünmüyor. Yeni ana hedef: 3 dolar – 5 dolar aralığı.”

Birçok Tahmini Çıkan Analist: Bu 2 Altcoin Çakılabilir!

Popüler altcoin projesi Avalanche (AVAX), bu yazı yazılırken, 10,70 dolar seviyelerinden işlem görüyor ve geçen yıl Kasım ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 92 uzaklıkta konumlanıyor.

Bu proje hızla düşüş yaşayabilir!

Kripto para piyasasında hala FTX çöküşünün bulaşmasının etkileri devam ederken, birçok yatırımcı ise kripto para piyasasının gelecek dönemleri için endişeli gözüküyor. Öte yandan Kripto para analistinin listesinde ikinci sırada yer alan kripto para birimi ise karşımıza Crypto.com (CRO) olarak çıkıyor. CRO, ödeme, işlem ve finansal hizmetler platformunu güçlendirmek için tasarlanmış kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. Önde gelen kripto para analisti Capo’ya göre, Cronos teknik açıdan iyi görünmüyor ve 0,052 dolar civarındaki destek alanını ortadan kaldırırsa başka bir büyük satış olayına tanık olabilir. Analistin sözleri ise şu şekilde:

“CRO güncellemesi:

Büyük bir AMA ile ana hedefe tekrar ulaşıldı:

Desteği kırdığı an, ani bir düşüşe geçebilir. Bu gerçekleşirse yüzde 70 veya daha fazla damping yapması beni şaşırtmaz. Kötü görünüyor.”

Birçok Tahmini Çıkan Analist: Bu 2 Altcoin Çakılabilir!

Daha önce kriptoarena.com olarak detaylarını aktardığımız proje Cronos, yazı yazılırken 0,055 dolardan işlem görüyor. CRO için yüzde 70’lik bir düşüş, altcoini 0,015 dolarlık taze bir ayı piyasası düşük seviyesine götürebilir. Birçok yatırımcı halen boğa piyasasının gelmesini beklerken, ayı piyasası yatırımcıların piyasaya olan güvenini kırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Birçok Tahmini Çıkan Analist: Bu 2 Altcoin Çakılabilir!