BTU Protocol (BTU) Nedir?
BTU Protocol (BTU) Nedir?

BTU Protocol (BTU) Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BTU Protocol (BTU) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. BTU projesi, geliştiriciler veya şirkete rezervasyon platformu olma yetkisi veren ilk merkeziyetsiz rezervasyon protokolü olmaktadır. Özellikle protokol, ilk açık kaynaklı ve eşler arası rezervasyon protokolü olarak da tanımlanmaktadır. Bu protokol sayesinde servis sağlayıcılar müşterileriyle bağlantı kurmaktadır. Aynı zamanda aracı sayısını da azaltmaktadır. Bununla birlikte hizmet sağlayıcıları, tüketiciler için daha cazip olduğu kadar daha kârlı teklifler de yaratabilmektedir. Özellikle, garanti rezervasyonlarına pay olarak hizmet eden kripto varlık olan BTU Token’in kullanılmasını gerektirmektedir. Hatta hizmetler için ödemeler de her zamanki gibi yapılmaktadır. BTU Coin, geliştiricilerin mevcut hizmetlerinin üzerine rezervasyon hizmetleri oluşturması veya yerleştirmesi için bir teşviktir. Platform rezervasyon endüstrisine daha fazla şirketin katılması sağlanıp, mevcut merkezi “kazanan her şeyi alır” rezervasyon platformlarındaki rekabetleri artırır.

BTU Protocol projesinin amacı nedir?

Platformun misyonu; seyahat, konaklama, finans, sağlık, perakende, otomotiv ve daha birçok sektördeki katılımcılar tarafından yararlanılabilecek referans uygulamalarıyla beraber açık kaynaklı, standartlaştırılan bir merkeziyetsiz rezervasyon protokolü yaratabilmektir.

Avantajları neler?

  • BTU projesi halka açık bir envanter ve açık bir protokol, daha çok sayıda piyasa katılımcısı arasından adil bir rekabet yaşanmasına izin verir. Bu sayede ise operasyonel maliyetleri düşürmektedir.
  • BTU projesini uygulayan bütün platformlar, daha fazla ölçeklenebilirlik sağlayan, zincir içi akıllı sözleşme ve zincir dışı yazılım bileşenlerini birleştiren karma bir yaklaşımdan yararlanabilmektedir.
  • Özellikle protokol, ERC-808 standart rezervasyon akıllı sözleşmesiyle beraber çalışan bir ERC-20 Token’i (BTU Token’i) içerir.

BTU Protocol (BTU) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda BTU ile işlem yapılabilen borsalar; yalnızca Fatbtc’dir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

İlk adım olarak BTU listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında borsanın hesap açma adımlarını izleyin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayın. Bir diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını izleyin. Son adım olarak ise istenilen bakiye tutarınca BTU Coin’i seçerek alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

BTU Protocol (BTU) Nedir?