Kripto Para Çöküşü Önceden Bilen Uzman: Bunlara Yatırım Yapın!
Kripto Para Çöküşü Önceden Bilen Uzman: Bunlara Yatırım Yapın!

Kripto Para Çöküşü Önceden Bilen Uzman: Bunlara Yatırım Yapın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En çok aranan yatırım otoritelerinden biri olan Peter Grandich, verdiği özel bir röportajda, kripto para birimleri yerine,  uranyum, altın, gümüş ve bakır hisselerinde yüzde100 uzun vadeli olduğunu açıkladı. Bir blog yazısında Peter Grandich, Arizona Metals Corp.’a yatırım yapmak için çeşitli pozisyonları zarara sattığını açıkladı. AMC şu anda yüzde 8.36 arttı. İşte ayrıntılar…

Analist, daha önce hiç kripto para yatırımı yapmadığını açıkladı

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Bakır ve altın fiyatları şu anda düşerken, Peter Grandich kısa süre önce bunun sebebinden ziyade genel satışın kurbanı olduğunu açıkladı. Grandich, daha önce 21. Yüzyılın Lale Çılgınlığı olarak adlandırdığı kripto paralara yatırım yapmayı düşünmediğini de açıkladı. Bitcoin şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 67.500 dolardan önemli ölçüde aşağıda 19.745 dolardan işlem görüyor. Peter Grandich geçen yıl herhangi bir genel hisse, tahvil veya kripto para birimine sahip olmakla ilgilenmediğini açıkladı. Ancak Grandich, blockchain teknolojisinin gerçek bir potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Uzman isim, Blockchain’in internete benzer şekilde hızla kullanılan bir teknoloji olacağına ve bazı yüksek potansiyelli şirketlerin de bunu destekleyeceğine inanıyor. Röportajda Grandich, hisse senetleri, tahviller ve kripto para birimlerinde patlamanın ardından, düşecek bir sonraki domino taşının bir konut balonu patlaması olacağını açıkladı. Ünlü isim, hızlı bir tempoda yüzde 20 ila 40 arasında bir oranda konut sektöründe çöküş bekliyor. Peter Grandich, ABD pazarındaki durgunlukla ilgili endişeleri de yanıtladı. Grandich’e göre, ABD zaten bir durgunluk içinde.

Grandich tahmininde yalnız değil.

Atlanta Fed, GDPNow modelinin ikinci mali çeyrekte yüzde 2.1’lik negatif bir büyüme gösterdiğini açıkladı. İlk çeyrekte GSYİH büyümesi zaten yüzde – 1.8 olarak ortaya çıktı. Bu, art arda iki çeyrek negatif GSYİH büyümesine işaret ediyor. Çoğu uzman, bunun bir resesyonun temel kuralı olduğu konusunda hemfikirdir. Son zamanlarda, Bloomberg Durgunluk Tahmincisi , önümüzdeki 12 ay içinde yaklaşık yüzde 38’lik bir durgunluk olasılığını da ortaya koydu.

Bitcoin 20.000 dolar seviyesinde mücadele ederken , sosyal ticaret ve çok varlıklı aracılık borsası eToro’daki kripto para birimi danışmanı Glen Goodman, varlığın tekrar toplanmadan önce dibe yaklaşabileceğini söyledi. 13 Temmuz’da Bloomberg ile yaptığı röportajda konuşan Goodman , ağırlıklı olarak ana akım medya platformlarından gelen ve Bitcoin’in ‘ölü’ olduğunu öne süren mevcut olumsuz manşetlerin piyasanın dibe yaklaştığının bir göstergesi olduğunu belirtti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kripto Para Çöküşü Önceden Bilen Uzman: Bunlara Yatırım Yapın!