Analist Uyardı: Bu Gerçekleşene Kadar Solana Almaktan Kaçının!
Analist Uyardı: Bu Gerçekleşene Kadar Solana Almaktan Kaçının!

Analist Uyardı: Bu Gerçekleşene Kadar Solana Almaktan Kaçının!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bildiğiniz üzere son günlerde kripto para piyasalarında ufakta olsa bir yükseliş durumu hakim. Son 7 günde yüzde 2 seviyelerinde yükseliş yaşayan lider kripto para birimi Bitcoin’le beraber birkaç altcoin’de yükseliş yaşamış bulunuyor. Dikkat çeken bir performans olarak son 7 günlük grafiğiyle “Ethereum Killer” olarak bilinen altcoin Cardano (ADA), yatırımcıların dikkatini üzerinde topladı. Bununla beraber birçok yatırımcı bir diğer “Ethereum Killer” olan Solana için meraklı bir şekilde bekliyor. Peki analistler Solana hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar…

“Solana 30 dolar seviyelerine düşüş yaşayabilir”

Bildiğiniz üzere popüler altcoin Solana (SOL) birçok yatırımcı ve analist tarafından “Ethereum Killer” olarak adlandırılıyor. Popüler altcoin son 7 gün içerisinde yüzde 15’lik bir değer kaybı yaşasa da yatırımcıların birçoğu hala performansından umutlu. Analistler ise Solana hakkında yorumlarda bulunuyor. Solana fiyatı, geçtiğimiz yıl kurulan likiditeyi elde etmek için 30 dolar seviyesine düşebilir yorumlarında bulunan uzmanlar, yapıcıların erken boğaları öldürmeden ve engellenemez bir düşüşü tetiklemeden önce yan fiyat hareketini düzende tutabileceğini belirtiyor.

Anlık olarak popüler altcoin Solana’nın fiyatı 40,49 dolardan işlem görüyor ve azalan bir kanalın medyan çizgisinin altında konsolide oluyor. Analistler teknikleri analiz ederken, boğaların mevcut fiyat seviyesinde desteği kaybetmesi nedeniyle Solana fiyatının 30 dolar seviyelerine düşeceğine inanıyor. Bu yüzden yatırımcılar, daha fazla yükseliş birleşimi oluşana kadar Solana’ya yatırım yapmaktan kaçınmalıdır.

Uzmanlardan “Yatırımcılar daha iyi fırsatlara yönelmeli” yorumu

Solana fiyatı, Hacim Profili göstergesinde piyasaya yeni ayıların girdiğini gösteriyor. Geçtiğimiz 8 saatlik grafikte, ciddiye alınması gereken iyi bir rampa paterni mevcut bulunuyor. Bir diğer yandan ise SOL fiyatı, hala Göreceli Güç Göstergesine bağlı. Yazı yazıldığı esnada ise Solana için daha fazla yükselişi sağlamak için yeterli yükseliş verisi bulunmuyor.

Birçok uzmana göre yatırımcılar, gereksiz kayıplardan kaçınmak için piyasada daha iyi fırsatları aramalıdır. Popüler altcoin SOL fiyatı anlık olarak büyük bir hareket beklemiyor ve 45 doların üzerinde bir kapanışa işaret ediyor. Eğer bu fiyat ihlali gerçekleşirse, popüler altcoin’in fiyatı 52 dolarlık seviyeye çıkabilir. Bu da mevcut fiyattan yüzde 30’luk bir yükseliş olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere Solana (SOL) fiyatı geçtiğimiz 7 günlük süreçte yüzde 15,7 düşüş yaşadı. Geçtiğimiz haftadan bu yana düşüşlerine devam eden altcoin anlık olarak ise 40,49 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist Uyardı: Bu Gerçekleşene Kadar Solana Almaktan Kaçının!