Coinbase Custody'den 6 Altcoin İçin Müjde: Listeleniyor!

Coinbase Custody’den 6 Altcoin İçin Müjde: Listeleniyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Coinbase Custody, dört merkeziyetsiz finans (DeFi) tabanlı altcoin dahil olmak üzere toplamda 6 altcoin’e destek eklediğini duyurdu.

Coinbase Custody, Defi tabanlı altcoin projeleri Bifrost (BFC) Coin98 (C98) ve DODO (DODO) için destek ekledi

ABD merkezli kripto para borsası yeni bir duyuruda, Coinbase Custody saklama hizmetinde yer alan 200’den fazla varlık listesine altı yeni altcoin eklediğini söyledi. Coinbase Custody,  kurumsal yatırımcılar için bir saklama hizmetidir. Hizmet, New York eyaletinde yer alıyor ve müşterilere büyük miktarda kripto para depolamak için oldukça güvenli bir yol sağlamak üzere tasarlanmıştır. Coinbase’den ilk onay alan altcoin Bifrost (BFC), kendisini dünyanın ilk Blockchain ara yazılımı, Kusama (KSM) üzerine kurulu bir DeFi protokolü olarak tanımlıyor. Platform, mühendislerin birden fazla Blockchain’in üzerine kolayca inşa etmelerine ve çeşitli protokollerin en iyi özelliklerini birleştirmelerine izin vermeyi amaçlıyor. Açık kaynaklı, merkeziyetsiz Biport cüzdanı geçen Kasım ayında yayına girdi. Bifrost bir gecede haftalık en düşük 0.13 dolardan 0.15 doların üzerine çıktı, ancak o zamandan beri düzeltme yaşadı ve şimdi yüzde 4.63 artışla 0.14 dolardan işlem görüyor.
İşte Nisan'da Radarınızda Olması Gereken 3 Metaverse Altcoin
 
İkinci altcoin, kullanıcıların takas edebileceği, ödünç alabileceği, ödünç verebileceği ve kripto ödülleri kazanabileceği,”hepsi bir arada” DeFi platformu olarak tanımlanan Ethereum tabanlı Coin98 (C98). Coin98 şu anda yüzde 2,41 arttı ve 1,32 dolardan işlem görüyor. Coinbase listesine ayrıca Web 3.0 için tasarlanmış çok zincirli, likidite sağlayan DeFi borsası DODO (DODO) da ekledi. Kullanıcılar, ekosistemde kendi tokenlerini basabilir, likidite havuzları oluşturabilir ve aynı zamanda değiştirilemez tokenlerini (NFT’ler) parçalara ayırabilir. An itibariyle, DODO yüzde 1,33 düştü ve 0,35 dolardan işlem görüyor.

Reef Finance (REEF), Metal (MTL) ve Prometeus (PROM) de listede yer alıyor

 Coinbase’in saklama listesine eklenen Reef Finance (REEF), DeFi, takas edilemeyen tokenler ve oyun kullanıcılarına hitap ediyor. Topluluk tarafından yönetilen proje, Ethereum Virtual Machine (EVM) ile olduğu kadar zincirler arası uyumludur. Reef Finance, geçtiğimiz ay dalgalı bir fiyat hareketi yaşadı ve şu anda REEF, 0,008 dolar ile kırmızıda işlem görüyor. Ayrıca, kripto ödemelerini ana akıma getirmek için tasarlanmış bir başka Ethereum tabanlı altcoin projesi olan Metal (MTL) de listede yer alıyor. Metal Pay cüzdan uygulaması, insanların kripto para satın almasına, satmasına ve takas etmesine ve ayrıca tanıdıklarına sermaye göndermesine olanak tanır. Şu anda Metal yaklaşık  yüzde 3 arttı ve 2.64 dolardan işlem görüyor.
Analist Altcoin Tercihini Açıkladı: 10 Yıl Hodl Ederdim!
 
Listedeki son altcoin, açık kaynaklı ağı, kullanıcıların verilerinden para kazanmalarını sağlarken ifade özgürlüğüne öncelik veren Prometeus’tur (PROM). Prometeus, gün içinde yüzde 1.91 düştü ve 8.19 dolardan işlem görüyor, ancak Salı günkü aylık en düşük 7.66 dolar seviyesinden yüzde 6.9 yükseldi.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Coinbase Custody’den 6 Altcoin İçin Müjde: Listeleniyor!