Ripple CEO'su Yanıtladı: Şirket Davayı Kaybeserse, Ne Olacak?
Ripple CEO'su Yanıtladı: Şirket Davayı Kaybeserse, Ne Olacak?

Ripple CEO’sundan Kritik Açıklamar Geldi! İşte Ayrıntılar!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Ripple CEO’su ve kurucusu Brad Garlinghouse, Bloomberg ile yaptığı yakın tarihli bir röportajda, Başkan Joe Biden yönetiminin onayladığı kripto para kararnamesinin önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Yöneticiye göre, XRP sadece ABD’de sorun yaşıyor.

 Ripple, sistemin kurbanı oldu!

ABD’deki federal kurumlarının birbirleriyle işbirliği yapmasını öneren kripto para yürütme emri, farklı düzenleyici kurumların kripto paralar hakkında farklı görüşlere sahip olduğu bir ülkede sorunları çözebilir. Tüm ilgili kurumların işbirliği yapması ve kripto para endüstrisi için genel bir kural oluşturması, yatırımcıları kripto para kullanılmasından kaynaklanabilecek olası risklerden korurken, gelişmekte olan endüstrinin büyümesini de sağlayacak. Garlinghouse, “kararnamenin sadece Ripple için değil, aynı zamanda tüm kripto para endüstrisi için bir zafer olduğunu düşünüyorum çünkü SEC sürekli olarak önceki eylemlerinde görüldüğü gibi kripto endüstrisi üzerindeki kontrolünü genişletmeye çalıştı” ifadelerini kullandı.
Ripple (XRP) Kritik An Yaklaşıyor: Ralli Devam Edecek mi?
 
Ripple CEO’su, SEC’in kripto paralara yönelik sert tavrının, sektördeki firmaların SEC ile başını belaya sokmaktan kaçınmaya çalıştığından, gelişmekte olan endüstrinin rekabet gücünü azalttığını da sözlerine ekledi. Yöneticiye göre, SEC’in ABD’deki kripto para sektörünün rekabet gücünü azalttığına şüphe yok. Kurum, yetkilerinin dışında hareket ediyor. Dünyada XRP’yi menkul kıymet olarak kabul eden tek ülke ABD. Ripple, İngiltere, İsviçre, Japonya, BAE, Singapur’da başarıyla çalışıyor. Tüm bu ülkeler XRP’nin bir para birimi olduğunu kabul etti. Garlinghouse, bu nedenle, ABD’nin bu yenilikçi sektörde lider olmasını istiyor ve sektörün düzenleyici netliğe ihtiyacı var.

Düzenleyici netlik şart: SEC, sektöre zarar veriyor!

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto para endüstrisi, yasalarını ihlal etmemek için birkaç kez SEC’den düzenleyici netlik çağrısında bulundu. Ne yazık ki, SEC kurallarının açık olduğunu ve hangi varlıkların teminat oluşturduğunu belirlediğini iddia ederek bu çağrılara kulak asmadı. Ripple dahil olmak üzere birçok kripto firması, SEC’den düzenleyici netlik eksikliğinin kurbanı oldu. Diğer firmalar, kurumla uzun bir yasal savaşa girmekten ve SEC‘in her direktifine uymaktan kaçınmaya çalışırken, Ripple bu sefer menkul kıymetler düzenleyicisinin yanlış olduğunu kanıtlama kararlılığını göstermeye devam ederken benzer bir yaklaşım benimsemedi.
Analistten Çarpıcı Ripple (XRP) Paylaşımı: Zengin Edecek!
 
Ripple, XRP’nin bir menkul kıymet değil, bir para birimi olduğundan emin çünkü Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsviçre ve diğer ülkeler XRP’yi bir para birimi olarak görüyor. Bununla birlikte, XRP’yi hala bir menkul kıymet olarak kabul eden tek ülke Amerika Birleşik Devletleri.  Dava ilerledikçe, Ripple, zaferden emin görünüyor.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ripple CEO’sundan Kritik Açıklamar Geldi! İşte Ayrıntılar!