featured

Analistten Shiba Inu Yorumu: Bu Seviyeler Geliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu (SHIB), yüzde 46 milyonluk dudak uçuklatan bir büyüme yaşadı ve yoğun bir şekilde aranan kripto para birimlerinden biri haline geldi. Kriptoarena.com olarak daha önce de belirtiğimiz gibi SHIB’in temel hedeflerinden biri Dogecoin (DOGE)’e rakip olmaktı. Ancak Dogecoin’den farklı olarak, Ethereum ağı üzerinde geliştirilmiştir. Bu, Ethereum ile uyumlu olduğu ve ekosisteminin merkeziyetsiz borsaları ve NFT’leri desteklediği anlamına geliyor. Aslında, Shibaswap olarak bilinen bir DEX’e sahip ve SHIB arzı, toplam bir katrilyon token arzı ile bol miktarda bulunuyor.

Tarihi veriler ve artan işlem hacmi

Muazzam büyümeye neden olan faktörlerden biri de destekçileri oldu. Shiba Inu, topluluğu tarafından yüzde 100 kontrol ediliyor. Elon Musk, bir Shiba yavrusuna sahip olma niyetini açıkladıktan sonra kripto para birimini onayladı ve talebini artırdı. Fiyat bu tweet’ten sonra yüzde 300 arttı. Bununla birlikte, Shiba Inu’nun fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0008 dolardan 0,00002209 dolara geriledi ve en büyük 15. kripto para birimi oldu. İyi haber şu ki, SHIB piyasası olumlu seyrediyor ve bu da onu bir toparlanma için ayarlıyor. Günlük işlem hacmi, yaklaşık 480 milyon dolara düştükten sonra 800 milyon dolara yükseldi. Ancak haftalık işlem hacmi hala düşük. Ancak yıl başında 1,1 milyon civarında olan yatırımcı sayısı 1,19 milyona yükseldi.

CryptoPredictions.com, Shiba Inu’nun Mart ayında 0,00003705 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. İkinci çeyrekte, fiyatın 0,00002537 dolar ile 0,00003770 dolar arasında değişmesi bekleniyor. Shiba Inu’nun aylık ortalama fiyatının Mayıs ayında 0,00003 doları geçmesi bekleniyor. Bir yükseliş trendi, Shiba’nın fiyatının üçüncü çeyrekte maksimum 0,000038 dolara ulaştırabilir. Ancak ivmenin düşmesi bekleniyor. Dönem boyunca fiyatın maksimum 0,000003791 ABD dolarına ulaşacağı tahmin edilmektedir. Ayıların piyasanın kontrolünü ele geçirmesi durumunda meme token değerinin düşeceği tahmin ediliyor. Ancak son çeyrekte 0,00002578 dolardan destek bulabilir.

Shiba Inu (SHIB)’nun neden büyümeye hazır olduğu düşünülüyor?

  • Türkiye’de ve dünyada artan Shiba Inu benimsemesi

AMC, Shiba Inu ödemelerini kabul ediyor. AMC, 950 sinema salonuyla dünyanın en büyük film sergisi. Şu anda Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash ve Ethereum’u kabul ediyor. Müşteriler 16 Mart’a kadar AMC web sitesinde ve 16 Nisan’a kadar uygulamalarda çevrimiçi olarak ödeme yapabilecek. Shiba Inu’nun fiyatını yukarı çekebilecek bir diğer gelişme ise Türkiye’de meme madeni parasının artan oranda benimsenmesi. Türkiye’nin ekonomi bakanı, Shiba Inu ile ilgili olarak Shiba topluluğuyla bir araya geldi. Toplantının gerçekleşme nedeni olarak, ülkeyi vuran en yüksek enflasyon rakamlarının ardından Türk Lirasının düşüşte olması gösteriliyor. Para birimi 2021’de yüzde 44 değer kaybetti.

  • Yeni Yardımcı Programlar

Kripto para birimlerinin geleceği, yardımcı programlarına bağlı görünüyor. Mükemmel kullanım durumlarına sahip kripto paralar, yatırımcılara en çok hitap eder ve bu nedenle daha fazla büyümenin keyfini çıkarır. Ekim 2021’de SHIB, 35 dakikada tükenen Shiboshis adlı 10.000 takas edilemez token yayınladı. Shiboshi, büyük ölçüde Shiba Inu oyununu oynamak için kullanılacak. Bununla birlikte, kullanıcılara Shiberse olarak bilinen Shiba Inu Metaverse’e özel erişim sağlıyor. Şüphesiz, SHIB NFT’lerinin bir avuç sayısı, neredeyse 1,2 milyon Shiba Inu ordusunun metaverse ve oyun özelliklerinin keyfini çıkarması için yeterli değil. Bu nedenle, ekosistemin gelecekte daha fazla Shiboshi eklemesi muhtemeldir. Shiba Inu, Shibaswap olarak bilinen yerel bir merkeziyetsiz borsaya sahiptir. Tıpkı merkezi borsalar gibi, işlevleri likidite havuzlarını ve takas işlemlerini içeriyor. Ancak, merkeziyetsiz DEX, aracılara ihtiyaç duymaz. Ayrıca yönetişim, bahis ve Siboshis NFT’lerini destekliyor.

  • SHIB teknik analizi

SHIB, al sinyali olan azalan bir üçgen etrafında konsolide oluyor gibi görünüyor. Bu nedenle fiyatın tersine dönmesini ve yukarı yönlü hareket etmesini bekleyebiliriz. Teknik analiz, artan sahipler ve işlem hacmi ile örtüşüyor. Boğalar piyasanın kontrolünü ele geçirdikten sonra, fiyatı güçlü bir ivme ile yukarı doğru itebilirler. NFT’nin gelişimi ve ünlülerin metaverse onayı bu büyük büyümenin tetikleyicisi olabilir.

  • Shina Inu Tahminleri Üzerine Sonuç

Shiba Inu, büyüyen en güçlü kripto para birimlerinden biri olarak görülüyor. 2021’de kripto para biriminde 1 milyondan fazla Shiba Inu hodler’ı vardı. Ayrıca Elon musk’un onayından da yararlandı. Ancak fiyat düştü. Ancak son fiyat düşüşünde pozitiflik var. Düşük alım fırsatı sağlayabilir. Artan hacimle birlikte Shiba, 2021 büyümesini gerçekleştirebilir.

Bu makalede yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para piyasasına yatırım yapmak oldukça spekülatiftir ve piyasa büyük ölçüde düzenlemeye tabi değildir. Bu nedenle yatırım yaparken risk altında olduğunuzu bilmeniz gerekir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analistten Shiba Inu Yorumu: Bu Seviyeler Geliyor