Analist: 3 Altcoin Mart’ta Patlamaya Hazır
Analist: 3 Altcoin Mart’ta Patlamaya Hazır

Analist: 3 Altcoin Mart’ta Patlamaya Hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve tüm kripto para piyasası yeniden yeşile döndü ve başkan Joe Biden, hükümetin kripto piyasası konusunda düzenlemeleri konsolide etme çabalarına izin veren bir düzenleme emri imzalayacak. 2022’de kripto ticaretine hazırlanırken trader’ların radarlarına koymaları gereken, 10X değerlenebilecek 3 düşük değerlenmiş altcoin projesini Kriptoarena.com olarak sizin için derledik.

Altcoin Fantom (FTM)

Listede adı geçen ilk altcoin Fantom (FTM), kendi konsensüs algoritmasını kullanarak geliştiricilere DeFi hizmetleri sağlayan, yönlendirilmiş bir döngüsel olmayan grafik (DAG) akıllı sözleşme platformudur. Bu hizmetleri barındırmak için kullandıkları alan adları, diğer alan adlarına kayabilir. Kullanıcılar yine de aynı hizmetlerin tümünü kullanabilir. Fantom Ethereum Blockchain hacmini aşıyor ve Fantom şu anda 1,28 dolardan işlem görüyor. Fantom kesinlikle bu listede bir numara.

Tezos (XTZ)

Listedeki ikinci altcoin ise Tezos (XTZ), Ethereum’dan çok farklı olmayan bir şekilde akıllı sözleşmelere dayanan bir Blockchain ağıdır. Ancak arada büyük bir fark var: Tezos, daha gelişmiş bir altyapı sunmayı hedefliyor. Yani, hard fork tehlikesi olmadan zaman içinde gelişebilir. Kendilerini kitlesel benimseme ve bu önemli demografik bilgilerle hizalamaya çalışıyorlar. Motor sporları ile ilgili olarak Tezos, motor sporları için all-star sponsoru olmak üzere ortaklık kuruyor. Tesla, zincir yönetimine dayalı yedi güncellemeden geçti, bu tamamen merkeziyetsiz bir Blockchain olarak çalışıyor. Token’ın sahipleri yönetiyor, yeni şeyler öneriyor ve bu fikirler ya evet ya da hayır olarak oylanıyor. Ve sonra sisteme uygulanıyorlar. Yedi kez oldu, bu yüzden kendi kendini yöneten bir Blockchain hakkında konuştuğumuzda bu oldukça heyecan verici. Bu Blockchain ağında halihazırda çalışmakta olan yüzün üzerinde merkeziyetsiz uygulama, Tezos için büyük bir yardımcı programdır ve bu nedenle bu değeri düşük altcoin listede ikinci sırada yer alıyor.

Oasis Network (ROSE)

Listedeki son altcoin Oasis Network (ROSE), önde gelen gizlilik etkin ve ölçeklenebilir katman-1 Blockchain ağıdır. Web3 ve güç DeFi, GameFi, NFT’ler, Metaverse, veri tokenizasyonu ve veri DAO’ları için yeni nesil bir temel sağlamak üzere yüksek verim ve düşük gas ücretlerini güvenli mimariyle birleştiriyor. Oasis, web3’ü ileriye taşımayı, onu ölçeklendirmeyi ve bebeklikten olgunluğa kadar geliştirmeyi planlıyor. Gizlilik odaklı bir Blockchain’dir ve Polkadot (DOT) ile gördüklerimize çok benzer şekilde çalışıyor. Oasis’in gerçekten yapmaya çalıştığı şey, büyük şirketlere dağıtılmış defter kullanarak bir Blockchain üzerinde işlem yapma yeteneği sağlamak, ancak yine de verilerinin kontrolünü elinde tutmaktır.

Oasis, temelde yeni bir tür kripto para üreten gizlilik özelliklerine sahiptir ve buna tokenize veri denir. Bu nedenle, temel olarak, büyük işletmeler veya herhangi biri kendi tokenize verilerini tutabilir ve ardından özel bir şekilde işlem yapabilir. Çok havalı olan iki katmanlı yaklaşıma sahipler ve bildiğiniz gibi Polkadot gibi Avalanche gibi özellikler kullanıyor ama Oasis Network gerçekten bu gizlilik katmanına ölçeklenebilir, erişilebilir ve kullanılabilir bir şekilde odaklanıyor.

Bu makalede yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para piyasasına yatırım yapmak oldukça spekülatiftir ve piyasa büyük ölçüde düzenlemeye tabi değildir. Bu nedenle yatırım yaparken risk altında olduğunuzu bilmeniz gerekir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist: 3 Altcoin Mart’ta Patlamaya Hazır