Teknik Analist: 8 Altcoin Radarınızda Bulunsun
Teknik Analist: 8 Altcoin Radarınızda Bulunsun

Teknik Analist: 8 Altcoin Radarınızda Bulunsun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasanın popüler analistlerinden olan Conor Kenny, piyasada son zamanlarda yaşanan belirsiz durum hakkında yorumlarda bulundu. Teknik Analist kendisinin de yatırım yaptığı 8 altcoin grubunu takipçileriyle paylaştı.

Analiste göre altcoin EJS, yatırımcılar için bir alım fırsatı olabilir

Analistin listesindeki ilk altcoin Enjinstarter (EJS) olarak karşımıza çıkıyor. Analist, bu altcoin için büyük bir yükseliş bekliyor. Enjinstarter projesi, blockchain tabanlı oyunlar ve metaverse ile ilgili projeler için bir launchpad olarak adlandırılabilir. Ekosisteminde merkezlenen launchpad Enjin’in JumpNet’i üzerine inşa edilmiş bulunuyor.

Analistin açıklamaları doğrultusunda Enjinstarter, amaç olarak oluşturucularının ve oyun geliştiricilerin sermaye artırıcı kampanyalar yürütmelerini ve blockchain teknolojisinin yardımıyla topluluklar oluşturmalarını sağlamayı hedefliyor. Bununla beraber analist altcoin EJS için, ATH seviyesinden büyük bir düşüş yaşadığını ve şu anki fiyatını alım fırsatı olarak değerlendirdiğini belirtiyor. EJS, son 24 saatlik periyotta yüzde 5 değer kaybı yaşadı ve anlık olarak 0.03121257 dolardan işlem görüyor.

Analist: “Piyasada kitlesel olarak bir korku ve panik durumu hakim”

Analist, kripto para ekosisteminde anlık olarak kitlesel şekilde bir korku ve panik durumunun hakim olduğunu ifade ediyor. Analist, böyle dönemlerde kripto yatırımı yapmanın mantıklı olduğunu savunuyor ve bu düşüşler esnasında Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano’nun (ADA) alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini düşünüyor.

Bunlarla birlikte ise Solana (SOL), Avalanche (AVAX) ve Polkadot (DOT)’ta yatırımcıların takip etmesi gereken altcoin grupları arasında yer alıyor. Bir diğer yandan analist, verdiği reklamlarla adından fazlaca söz ettiren Crypto.com’un kripto para birimi olan CRO’nun da alım fırsatı sunduğunu takipçilerine açıkladı.

Analistin alım fırsatı olarak gördüğü bir altcoin olan SOL, son 24 saatlik periyotta yüzde 5,5 değer kaybı yaşadı ve anlık olarak 86,86 dolardan işlem görüyor. Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere AVAX ise son 24 saatte yüzde 6 değer kaybetti ve 74,58 dolardan el değiştiriyor. DOT ise son 24 saatlik süreçte yüzde 3,2 düşüş yaşadı ve anlık olarak 16,50 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Teknik Analist: 8 Altcoin Radarınızda Bulunsun