Robinhood Etkisi: Shiba Inu Zirveye Oturdu!
Robinhood Etkisi: Shiba Inu Zirveye Oturdu!

Dev Borsadan Shiba Inu Paylaşımı: Bugün Resmen Açıklanacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Shiba Inu (SHIB), son zamanlarda birçok borsada listelenirken, her geçen gün listeye yenileri ekleniyor. Son gelişme, SHIB yatırımcılarını oldukça heyecanlandırdı.

 

eToro, ikinci paylaşımını yaptı

İsrail merkezli kripto para borsası eToro, Shiba Inu topluluğu’nun sabrını test ediyor. Borsa, Twitter’da paylaştığı bir videoda “Bu gece oyunun ikinci yarısını bekleyin. Geliyoruz”  ifadelerini kullandı. eToro daha önce,  13 Şubat’ta büyük bir duyuru yapacağını bildirmişti. Bugün yayınlanan yeni videoda ”Hot Dog” satan bir seyyar satıcı ve müşterisinin şaşkın bir şekilde gök yüzüne baktığı görülüyor. Uzmanlara göre, bu video  Shiba Inu ve italya merkezli burger zinciri Welly’s arasındaki yakın tarihli ortaklığa işaret ediyor olabilir.

https://twitter.com/eToroUS/status/1492883765055610883?s=20&t=ZfbO981ny16sovvSrP5CUg

eToro, 8 Şubat 2022’de, sevimli bir Japon köpek ırkı olan Shiba Inu’nun yol üzerinde dururken bir şey arıyormuş gibi sağa sola baktığını gösteren ilk video teaser’ını yayınladı. eToro, duyuruyla ilgili ayrıntıları henüz resmi olarak açıklamadı. Ancak her iki teaser aracılığıyla verilen ipuçları, şirket tarafından Shiba Inu tokeni hakkında yakında bazı büyük duyuruların yapılacağını doğruluyor. SHIB topluluğu, duyuru hakkında daha fazla ayrıntıyı heyecanla bekliyor.

Analistten çarpıcı Shiba Inu yorumu

Uzun süren bir düzeltme aşamasından sonra, kripto para piyasası, toparlanma belirtileri göstermeye başladı. Shiba Inu (SHIB), sadece yedi gün içinde yüzde 50’nin üzerinde bir artışla piyasa değerini 18 milyara çıkardı. The Motley Fool analistlerinden Will Ebifeung’a göre, ralliye rağmen, Shiba Inu’nun uzun vadeli temelleri hala zayıf görünüyor. Shiba Inu, son zamanlarda yatırımcılarını heyecanldıran bir kaç projeye imza attı. SHIB yatırımcı sayısı da istikrarlı bir şekilde büyüyot.  Shiba Inu’nun son rallisi, SHIB yakım partilerine ev sahipliği yapan Bigger Entertainment’ın birkaç tweet’iyle aynı zamana denk geldi. Şirket, düzenli olarak coin yakma sürecini yönetiyor ve önümüzdeki günlerde daha fazla coin yakmayı hedefliyor. Bir sonraki etkinliğin 14 Şubat’ta yapılması planlanıyor ve büyük miktarda SHIB dolaşımdan çıkarılacak.
Analistten Uyarı: Shiba Inu (SHIB)'larınızı Satmak İçin 3 Neden Var!
Kasım ayında 239 milyon coin yakılırken, Aralık ayında 400 milyon Shiba Inu yakıldı. Analise göre, toplam SHIB sayısı neredeyse 590 trilyon ve yakılan coin sayısı hala yeterli değil. Bunun da ötesinde, yakma, arz/talep denkleminin yalnızca arz tarafını ele alıyor ve- talebi artırmıyor. SHIB topluluğu istediği kadar coin yok edebilir, ancak talep potansiyel olarak daha yüksek bir oranda düşmeye devam ederse, SHIB fiyatları düşmeye devam edecektir.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

 

Dev Borsadan Shiba Inu Paylaşımı: Bugün Resmen Açıklanacak!