featured

Shiba Inu Yakımları Tam Gaz Devam Ediyor! İşte Ayrıntılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Etherscan tarafından sağlanan ve Twitter kullanıcısı shibburn’ün paylaştığı verilere göre, son 24 saat içinde 7.1 milyondan fazla Shiba Inu (SHIB) token yakıldı ve kalıcı olarak dolaşımdan çıkarıldı.

1 katriltyon arzın 410.3 trilyonluk kısmı yakılmış durumda

Etherscan tarafından sağlanan veriler, son 24 saat içinde 4 işlemle toplamda 7.1 milyon token’ın bir daha kullanılmamak üzere bir cüzdana transfer edildiğini gösteriyor. Bu şekilde 4 işlemle 2.2 milyon, 1.1 milyon 1.1 milyon ve 3.5 milyon SHIB yakılmış oldu. Şimdiye kadar, 1 katrilyon olan SHIB arzının 410.3 trilyonluk kısmı yakılmış durumda.

Etherscan ekibi tarafından açık erişimle yayınlanan veriler, son 6 gün ve 3 saat içinde 138.9 milyon Shiba Inu (SHIB)’nun da yakılarak dolaşımdan çıkarıldığını gösteriyor. Yakım için şuana kadar gerçekleştirilen en büyük transferler; üç gün önce yapılan 103.2 milyon adet SHIB ve altı gün önce yapılan 10.7 milyon adet SHIB transferleri oldu. Büyük miktarlarda SHIB’nin sürekli yakılmasına ve 1 katrilyon arzın yüzde 41’inin zaten kullanılamaz bir adreste kilitlenmiş olmasına rağmen, ikinci en popüler köpek temalı meme coin, şimdiye kadar Ekim rallisindeki çıkışının neredeyse tamamını kaybetti.

Shiba Inu ekibi, yeni projeler üzerine yoğun bir şekilde çalışıyor

Shiba ınu, 2 Ocak’tan bu yana değerinin yaklaşık yüzde 21,34’ünü kaybederek 0,00003422 dolardan 0,00002642 dolar seviyelerine kadar düştü. SHIB, şuan, 0.00002674 dolar seviyelerinden işlem görüyor. “Dogecoin katili” olarak gösterilen köpek temalı meme coin, CoinMarketCap’te 12’nci sıradan 14’ncü sıraya düştü. Piyasa değeri ise şu anda toplam 14.7 milyar dolar seviyelerinde.

Bazı piyasa analistlerine göre SHIB yalnızca popüler bir kripto para birimi olarak değil, aynı zamanda birçok yatırımcı için hayat değiştirici olduğunu kanıtladı. Kriptoarena.com olarak paylaştıkları verileri yakından takip ettiğimiz CoinMarketCap (CMC) verileri, lansman sırasında SHIB token’ı satın alan sahiplerinin yatırım portföylerinde zaten 1768274,86 oranında bir artış gördüklerini gösteriyor. Popüler memecoin Shiba Inu (SHIB)’nun ekibi şu anda Shibarium Blockchain, NFT Çok Oyunculu Koleksiyon Kart Oyunu, Doggy DAO ve çok daha fazla gelişme üzerinde gece gündüz çalışıyor. Meme temalı kripto para biriminin daha önceki devasa boğa koşusu, sahiplerinin çoğu için fragman gibi görünüyor. Bazı uzmanlara göre resmin tamamı hala geliştirme aşamasında ve yakında yayınlanması bekleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu Yakımları Tam Gaz Devam Ediyor! İşte Ayrıntılar