featured

Shiba Inu Kârlılık Oranı Alarm Veriyor: İşte Kritik Rakamlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler memecoin Shiba Inu (SHIB) sahipleri, altcoin’in gördüğü en son yüzde 62 oranındaki düzeltmeden sonra artık zarara geçti. IntoTheBlock tarafından sağlanan verilere göre memecoin, şu anda altcoin’e yatırım yapanlar arasında para kazanan sahiplerin bileşimine göre, son derece kârsız bir token haline gelerek altcoin piyasasındaki saltanatını resmen sona erdirdi.

SHIB yatırımcıları kârsız hale geliyor

Kripto piyasası için eyleme geçirilebilir zekâ sağlamak için yapay zekada son teknoloji araştırmalar uygulayan bir veri bilimi şirketi olan IntoTheBlock tarafından sağlanan verilerin gösterdiği üzere, Shiba Inu sahiplerinin yüzde 57’si kârda değilken yüzde 52’si zararda ve yüzde 5’i ise başa baş görünüyor. SHIB sahiplerinin sadece yüzde 44’ü altcoin’den kazanç sağlıyor. Bu da bu yatırımcıların kripto para birimine girişlerinin mevcut fiyatın altında olduğu anlamına geliyor.

Piyasa uzmanları kârlılık yüzdesindeki hızlı düşüşün, çoğu altcoin projesinin değerinde yüzde 15 ila 20 düşüşe yol açan en son kripto para piyasası satışlarına bağlı olduğunu düşünüyor. Bu satışlar süresince yalnızca Shiba Inu değil, aynı zamanda lider kripto para birimi Bitcoin de değerinin yaklaşık yüzde 12’sini kaybetti. Bitcoin yazım sırasında son bir haftada yüzde 10,98 düşüş kaydetmesine rağmen son 24 saat içinde yüzde 2,85 oranında yükselerek 42,141 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu (SHIB)’nun piyasadaki yolu

Altcoin SHIB, ekim ayının başında bilinmeyen bir token olarak, piyasadaki alım satım günlerinde akıllara durgunluk veren yüzde 1.000 oranındaki fiyat artışıyla kripto para yatırımcıları arasında son derece popüler hale geldi. Shiba Inu, 0,0008 doları aştıktan sonra, bu noktada yüzde 68’lik bir geri çekilme ile sonuçlanan güçlü bir düzeltme aşamasına girdi. Altcoin’deki hızlı değer düşüşüne, piyasadaki aşırı yüksek aşırı alım durumu ve kazançlarının küçük bir kısmını kaybettikten sonra varlıklarını bırakmak isteyen çok sayıda kısa vadeli spekülatörlerin neden olduğu düşünülüyor.

Kriptoarena.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere Shiba Inu fiyatındaki düşüş sırasında, balinalar şu anda piyasada 1,4 milyar dolardan fazla olan muazzam hacimleri satın alarak SHIB’i aktif bir şekilde desteklediler. Analistlere göre piyasada hala bir miktar satın alma gücü bulunuyor. Ancak bu durum yatırımcılar için fiyatı önemli ölçüde etkilemiyor. Yazım sırasında, piyasa değerine göre 13. sırada yer alan Shiba Inu (SHIB) 0,00002881 dolardan işlem görüyor ve Ekim ayında başladığı yüzde 1.000’lik koşuda ulaştığı noktaya ulaşıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Shiba Inu Kârlılık Oranı Alarm Veriyor: İşte Kritik Rakamlar