featured

Ünlü İsimden Shiba Inu ve DOGE Hamlesi! Büyük Yankı Uyandırdı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski UFC şampiyonu Chuck Liddell, en güçlü kripto topluluğunu bulmak için yapılan bir Twitter anketinin sonuçlarına dayanarak Shiba Inu (SHIB)’ya yatırım yapacağını belirtti. UFC süperstarının Shiba Inu’ya yatıracağı kesin miktar bilinmese de basın tarafından fazlasıyla konuşuluyor.

Yapılan anket sonucu Safemoon listeyi birinci tamamladı

Yapılan bir twitter anketinde kullanıcıların tercihini öğrenmek için kullanıcılardan Binance Smart Chain’deki bir başka popüler kripto para birimi olan Shiba Inu, Dogecoin ve Safemoon arasında seçim yapmalarını istedi. SHIB, köpek temalı altcoin’ler arasında yüzde 30,6’lık bir anket sonucunu elde ederken, Safemoon yüzde 43.8 ile listelerin zirvesinde yer aldı.

“Iceman” lakaplı eski UFC şampiyonu Chuck Liddell, kripto para yolculuğuna Kasım ayı başlarında sosyal medyada birçok Dogecoin videosu gördükten sonra başladı. Dogecoin’i kaçırdığını hisseden UFC süperstarı, Shiba Inu topluluğu hakkında sorular sormaya başladı. Son iki aydır Liddell, kendi NFT’lerini (Non-Fungible Token) Twitter üzerinden sergiliyor.

Queenie: Shiba Inu topluluğu için “2022’ye girerken büyük bir sürpriz” olacağını doğruladı

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, 2022’de PlaySide Studios ile yapacağı ilk toplantısını duyurdu. Aralık 2021’in başlarında SHIB, Avustralya’nın halka açık en büyük video oyunu geliştiricisi PlaySide Games ile stratejik bir kiralık iş sözleşmesiyle bir oyun ortaklığını duyurdu. Yeni imzalanan ortaklık, tahmini tamamlanma süresi sekiz ay olan Shiba Inu oyununu geliştirmek için bir anlaşma üzerinde çalışıyor. Bunun yanı sıra, Shiba Inu’nun 2022’de birçok geliştirmesi var.

SHIB Discord kanalı moderatörü Queenie’ye göre, kullanıcılara gas ücretlerinde indirim sağlayacak bir Katman 2 platformu olan Shibarium, mümkün olan en kısa sürede piyasaya sürülecek gibi görünüyor. BONE, Shibarium’da gas olarak kullanılacak token olarak belirtildi. Queenie ayrıca, daha fazla ayrıntı vermeden Shiba Inu topluluğu için “2022’ye girerken büyük bir sürpriz” olacağını doğruladı.

Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere, popüler kripto para birimi SHIB, son 30 günlük süreçte yüzde 20,3 değer kaybetti. Son 1 haftalık sürecinde ise yüzde 14,7 kayıp yaşayarak, yazının yayıma hazırlandığı anda 0,00002903 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Ünlü İsimden Shiba Inu ve DOGE Hamlesi! Büyük Yankı Uyandırdı