Kıdemli Analist: 5 Altcoin Ocak’ta Patlamaya Hazır
Kıdemli Analist: 5 Altcoin Ocak’ta Patlamaya Hazır

Kıdemli Analist: 5 Altcoin Ocak’ta Patlamaya Hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimlerine yönelik en son gelişmelerin yer aldığı bir YouTube kanalı olan ve 2018’de kurulan CryptoBusy, ocak ayında büyük bir yükseliş kaydedeceğini düşündükleri 5 altcoin projesini açıkladı. Kriptoarena.com olarak kripto YouTube kanalının yükseliş öngördüğü kripto para birimlerini inceliyoruz.

Lider altcoin projesi Ethereum (ETH)

Ünlü kripto kanalı CryptoBusy’e göre bu ay büyük bir yükseliş kaydedebilecek ilk kripto para birimi Ethereum (ETH) oluyor. Önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum, diğer birçok altcoin ve merkezi olmayan akıllı sözleşmelerin yürütülmesi için bir platform olmasıyla da biliniyor. Kripto para piyasasındaki pek çok uzman ve analist altcoin’in fiyatının 5.000 dolara ulaşacağı düşünürken, CryptoBusy’ye göre ETH’nin bu seviyelere ulaşması oldukça mümkün görünüyor. Bu yıl başlatılması planlanan Ethereum 2.0 ilk sürümü ve benzeri güncellemelerin de bu seviyeye ulaşılmasında bir katalizör görevi görmesi bekleniyor. Trader’ların 3.377 dolar seviyesini stop almasını ve 4.580 dolarda kar satışlarına başlamasını tavsiye eden CryptoBusy’den Tom ve Josh ocak ayında Ethereum’un büyük bir yükseliş trendine geçeceğini belirtiyorlar.

The SandBox (SAND) ve Polkadot (DOT)

Son zamanların trend gelişmelerinden biri olan metaverse tabanlı altcoin’lerden en sevileni olan The Sandbox (SAND), kullanıcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar yaratmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına izin veren Blockchain tabanlı bir sanal dünya olarak biliniyor. Altcoin projesinin bu ay büyük bir fiyat artışı kaydedeceğini düşünen CryptoBusy analistleri bu konuya ilişkin olarak şunları belirtiyor:

SandBox şimdilik 5,92 dolardan işlem görüyor ve 35. sırada. Bir sonraki hedef 6,61 dolar civarında olacak. Yatırımcılar bu projede yüzde 13 ile yüzde 20 arasında kazanç elde etme olanağına sahip olabilir.

CryptoBusy analistlerine göre ocak ayında yükselişe geçecek üçüncü kripto para birimi ise Polkadot (DOT) oluyor. DOT, herhangi bir veri veya varlık türünün zincirler arası aktarımını kolaylaştıran ve Blockchain’lerin birbirleriyle birlikte çalışabilir olmasına izin veren, özel bir Blockchain ağını birbirine bağlayan ve güvence altına alan açık kaynaklı bir parçalanmış çok zincirli protokolü olarak biliniyor. Altcoin projesi, Web3 olarak bilinen merkezi olmayan bir Blockchain interneti olarak bilinen Web3 için bir temel sağlamak üzere tasarlandı. Tom ve Josh’a göre DOT, ocak ayında ilk olarak 29,5 ve sonrasında 31,5 dolar seviyelerini hedefleyebilir. Ayrıca analistlere göre trader’lar DOT ile yaklaşık yüzde 12 ila yüzde 13’e varan bir kazanç sağlayabilir.

Altcoin projeleri Solana (SOL) ve Cardano (ADA)

Solana DeFi çözümleri sağlamak için oldukça işlevsel bir açık kaynak Blockchain projesi olan Solana ise Cryptobusy analistlerinin yükseliş öngördüğü dördüncü kripto para birimi oluyor. Piyasa değerine göre beşinci sırada yer alan Solana yazım sırasında son bir hafta içinde yüzde 10,34 oranında düşüş kaydetmesine rağmen son 24 saatte yüzde 1,43 artış ile 177,81 dolardan işlem görüyor. Analistlere göre altcoin, bu ay ilk olarak 190 dolar seviyesini ve bu bölgede yeterli talep gelirse yeniden 200 dolar seviyelerini hedefleyebilir.

CryptoBusy analistlerinin yükseliş öngördüğü beşinci ve son altcoin ise Cardano (ADA) oluyor.Piyasa değeri bakımından altıncı sırada yer alan Cardano son bir haftada yüzde 5,68 düşüşle birlikte son 24 saat içinde yüzde 1,51 oranında yükseliş kaydederek 1,38 dolardan işlem görüyor. Analistler Tom ve Josh’a göre bu kripto para biriminin öncelikle bu ocak ayında ve önümüzdeki aylarda ciddi bir yükseliş potansiyeli bulunuyor. Ayrıca analistlere göre altcoin’in fiyat bu bölgeyi koruyabilirse ocak ayının sonuna kadar 1,5 dolar seviyesine ulaşabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kıdemli Analist: 5 Altcoin Ocak’ta Patlamaya Hazır