Floki Inu (FLOKI)’dan Kritik SHIB Açıklaması: İnanıyoruz!

Floki Inu (FLOKI)’dan Heyecanlandıran Asya Hamlesi: Durmak Yok!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Meme altcoin rekaberi devam ederken, Shiba Inu’nun en büyük rakiplerinden biri olan Floki Inu (FLOKI), yeni adımlar atmaya devam ediyor. Hindistan’ın en büyük kripto para borsası Giottus, FLOKI’yi listeleyeceğini duyurdu.

Floki Inu, emin adımlarla yoluna devam ediyor

Asyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Giottus, önümüzdeki iki hafta içerisinde FLOKI yatırımı bulunan kullanıcılara, çekiliş ile ödül verileceğini açıkladı. Borsa tarafından Twitter’da yapılan açıklamaya göre, Floki Inu için para yatırma işlemlerinin bugün 18.00’da hayata geçeceği ve 15 Ocak’tan önce yatırım yapanlara 1.000 FLOKI hediye verileceğini duyuruldu. Yılın son gününde  açıklanan bu listeleme haberi, Floki Inu için önemli bir adım. Kriptoarena.com olarak daha önce duyurduğumuz üzere, 30 Aralık’ta kripto para borsası Bitrue, FLOKI/USDT çiftini ticarete açtığını duyurdu ve bu haberin ardından bir kripto para balinası 1.2 milyar FLOKI satın aldı.

Geçtiğimiz hafta 24 Aralık’ta Güney Kore merkezli borsa Bithumb, Floki Inu (FLOKI)’yu Hong Kong’daki uluslararası yan kuruluşu BitGlobal’da listeleyeceğini açıklamıştı. BitGlobal başlangıçta, Bithumb Global olarak ortaya çıktı ancak bu yaz yeniden markalaşmaya giderek BitGlobal ismini alarak dünya çapında 200 ülkede faaliyet gösteriyor. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre FLOKI, 0,001078 dolar seviyesi ile zirveye ulaştıktan sonra, yazım itibari ile 0,000110 dolar seviyesinden işlem görüyor.

FLOKI, birçok yeni projeye imza atıyor

Floki Inu (FLOKI), gelecek yıl Şubat ayında kendi metaverse projesini başlatmayı planladığını açıkladı. FLOKI’nin arkasındaki ekip, son zamanlarda Londra ve Dubai’deki reklam kampanyalarıyla projeyi küresel çapta daha iyi bir konuma getirmeyi hedefliyor. FLOKI ekibinin sözcüsü Pazartesi günü basına verdiği demeçte, Floki Inu, kullanıcıların oyun oynarken NFT’ler kazanabileceği bir metaverse projesini hayata geçirecek. Yönetici, “ürünlerimizden bazıları bu ay piyasaya sürülecek ve ”PlayToEarn NFT” oyun metaverse’mizin ilk versiyonu Şubat 2022’de çıkacak” açıklamasını yaptı.

Floki Inu (FLOKI) Hız Kesmiyor: Coinbase Listelemesi mi Geliyor?

Fiziksel bir çaba harcamadan tamamen sanal dünyada, cihazlar sayesinde oluşturulan algısal evrene denilen metaverse, teknoloji devlerinin yeni odak noktası oldu. Metaverse için üretilecek ürünlerin 10 ile 15 yıl içinde hayata geçirilmesi bekleniyor, fakat henüz yolun başındaki adımlar dahi kullanıcı adaylarını heyecanlandırmaya başladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Floki Inu (FLOKI)’dan Heyecanlandıran Asya Hamlesi: Durmak Yok!