Floki Inu (FLOKI)’dan Kritik SHIB Açıklaması: İnanıyoruz!

Floki Inu (FLOKI) Durmak Bilmiyor: 2 Yeni Proje Açıklandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Dogecoin (DOGE) ve Shiba (SHIB)’ya rakip olarak gösterilen Floki Inu (FLOKI), son zamanlarda yeni projeler ile gündemde kalmayı başarıyor.

 

50 milyon insana ulaşması beklenen YouTube kampanyası ve okul projeleri!

Floki Inu, milyonlarca insana ulaşacak devasa bir YouTube reklam kampanyası başlatırken, ayrıca gelişmemiş ve fakir ülkelerde okul inşa edeceğini duyurdu. Ekip Pazar günü, resmi Twitter hesabı aracılığıyla bu çarpıcı gelişmeleri paylaştı. Aağıdaki kısa videoyu paylaşan şirket,  “Floki Inu, 50 milyondan fazla kez görülmesi beklenen, devasa bir Youtube reklam kampanyası başlatıyor” ifadesini kullandı.  Ekibe göre, reklam kampanyası potansiyel olarak kripto para ve finans kitlesini hedefleyecek ve bugün başlayacak. Reklamlar, Noel, Yılbaşı ve toplamda iki ay boyunca yayınlanmaya devam edecek.

 

Google/Ipsos’tan alınan veriler, Youtube reklamlarının TV reklamlarından yüzde 84 daha etkili olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle ekip, bu tatil sezonundan tam anlamıyla yararlanmak ve Floki Inu markasını YouTube reklam kampanyasıyla milyonlarca insanla tanıştırmak istiyor. Floki’nin ekibi, Floki’nin az gelişmiş her ülkede bir okul inşa etme misyonu olduğunu da söyledi. FLOKI, bu projesine, Nijerya’da son teknoloji ürünü bir okul inşa ederek başlayacak. Nijerya’daki okulu, Japonya Büyükelçiliği gibi kuruluşlar ve hükümetlerle ortaklıklar yoluyla 10 binden fazla kadına istihdam sağlayan Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi Vakfı ile ortaklaşa inşa edilecek. Floki Inuayrıca Guatemala ve Laos’ta da modern bir okul inşa edecek.

Floki Inu, metaverse kervanına katılıyor

Floki inu ekibinin sözcüsü iki hafta önce basına verdiği demeçte, FLOKI, kullanıcıların oyun oynarken NFT’ler kazanabileceği bir metaverse projesini hayata geçirecek. Yönetici, “ürünlerimizden bazıları bu ay piyasaya sürülecek ve ”PlayToEarn NFT” oyun metaverse’mizin ilk versiyonu Şubat 2022’de çıkacak” açıklamasını yaptı.

Altcoin Floki Inu
 

Fiziksel bir çaba harcamadan tamamen sanal dünyada, cihazlar sayesinde oluşturulan algısal evrene denilen metaverse, teknoloji devlerinin yeni odak noktası oldu. Metaverse için üretilecek ürünlerin 10 ile 15 yıl içinde hayata geçirilmesi bekleniyor, fakat henüz yolun başındaki adımlar dahi kullanıcı adaylarını heyecanlandırmaya başladı. Daha fazla Floki Inu haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Floki Inu (FLOKI) Durmak Bilmiyor: 2 Yeni Proje Açıklandı!