Bitcoin Madencileri Satış Yapmaya Devam Ediyor! İşte Ayrıntılar...
Bitcoin Madencileri Satış Yapmaya Devam Ediyor! İşte Ayrıntılar...

Bitcoin Madencileri BTC’lerini Satmıyor! Bu, Ne Anlama Geliyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Kripto para piyasasınında düzeltme devam ederken, Bitcoin (BTC) 46.271 dolardan işlem görüyor. Glassnode’dan elde edlilen güncel verilre göre, Bitcoin madencileri BTC’lerini elinde tutmaya devam ediyor.

 

 Kritik metrik, zirveye yaklaşıyor!

Kripto para analitik veri platformu Glassnode’a göre, Bitcoin madencisinin harcanmamış arzı, tüm zamanların en yüksek seviyesinden sadece 500 BTC daha düşük. Madenciler, BTC’lerini bir bloğu çözmenin ödülü olarak alırlar. Ancak, bu  Bitcoin’ler madenciler tarafından henüz  harcanmadı. Piyasa, satış baskısı altında kalırken, Bitcoin madencilerinin başka planları olabilir. CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, geçtiğimiz haftalarda madencilerin cüzdanlarında BTC tutmalarının boğa koşusuna olan inancı yansıttığını ifade etmişti. Genel kripto para piyasasının değeri, şu anda 2,17 trilyon dolar civarında. BTC, son 24 saat içinde yüzde 2,55 düşü ve toplam kripto pazarı hacmi 79,80 milyar dolarda bulunuoyor. BTC, son zamanlarda toparlanma belirtileri gösterdi ancak birkaç girişimden sonra başarılı olamadı., Bitcoin dominansı, yüzde 40,53’e geriledi.

 

Kripto para uzmanları ve uzun vadeli yatırımcılar, Bitcoin’in 40 bin dolara kadar düşmesini bekliyor. Geçen hafta, Kraken CEO’su Jesse Powell, ABD dolarının çöküşü sırasında Bitcoin’in de önümüzdeki yıl sert bir düşüş yaşayacağını iddia etti. Bloomberg ile yaptığı bir röportajda, yönetici doların sıfıra çakılabileceğini, Bitcoin’in de 40 bin doların altına düşebileceğini iddia etti. Ancak Powell, negatif faiz oranları göz önüne alındığında fazla ABD doları borcunu üstlenmeyi tavsiye ederken, yatırımcıları Bitcoin düşüşünden yararlanmaya ve mümkün olduğunca dipten almaya çağırdı.

 

 Ünlü ekonomistten kriz uyarısı: Bitcoin alın!

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, popüler kitap ‘Zengin Baba Yoksul Baba’ yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin ve borsasnın çkeceğini tahmin ediyor. Yönetici, “Sahte Enflasyonun” çöküşü tetikleyeceğini kaydetti, ancak “sahte enflasyon çöktüğünde” piyasanın tekrar yeşile döneceği göz önüne alındığında, topluluğa bunu bir yatırım fırsatı olarak değerlendirmelerini tavsiye etti.

 Sık sık ekonomik krizi ve çöküş senaryoları ile gündeme gelen ekonomist, “FED ve Biden, sahte enflasyonu artırıyor. Piyasalara çöküş ve kriz geliyor. Altın, gümüş, Bitcoin, emlak piyasası da çökecek. Meydana gelecek olan çöküşten sonra daha fazla altın, gümüş, Bitcoin, gayrimenkul alın. Sahte enflasyonun neden olduğu krizden sonra, zengin olma hayalleri artacak.” açıklamasını yaptı. Daha fazla BTC haberi için Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın

Bitcoin Madencileri BTC’lerini Satmıyor! Bu, Ne Anlama Geliyor?