BitPay, Shiba Inu (SHIB) Entegrasyonunu Duyurdu
BitPay, Shiba Inu (SHIB) Entegrasyonunu Duyurdu

BitPay, Shiba Inu (SHIB) Entegrasyonunu Duyurdu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Shiba Inu (SHIB), dünyanın en büyük kripto para ödeme hizmeti sağlayıcısı Bitpay’in listesine girmeyi başardı.

Shiba Inu için önemli bir gelişme

Firmanın Perşembe günü yaptığı duyuruya göre Bitpay, SHIB’i sistemine entegre ettiğini ve trader’ların altcoin ile işlem yapmasına izin verdiğini belirtti. Yapılan duyuruda, “Dikkat! Shiba Inu topluluğu! Shiba Inu (SHIB), BitPay’de mevcut kripto para listesine ekleniyor. Artık bu Ethereum ERC-20 tokeni, doğrudan BitPay uygulamasında satın alabilir, saklayabilir, takas edebilir ve harcayabilirsiniz.” ifadesine yer verildi. BitPay’e göre, şirket, SHIB topluluğundan, altcoin’i bir ödeme seçeneği olarak sistemlerine dahil etmek için çok sayıda talep aldıktan sonra bu kararı verdi.
 BitPay, ayrıca SHIB’in değer artışı, kapsayıcılık ve Ethereum ağındaki merkeziiyetsiz bir borsa olan ShibaSwap adlı Shiba Inu ekosistemine evrimi de dahil olmak üzere Shibe Inu’yu daha merkeziyetsiz hale getirme çabalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bitpay kullanıcıları, artık SHIB tokenlerini Mastercard’ı kabul eden herhangi bir işletmede cüzdan görevi gören Bitpay sanal kartını kullanarak harcayabilecekler. İşlem, satış noktasının ödeme tercihine bağlı olarak, işlemleri sorunsuz hale getirecek olan SHIB’i USD’ye dönüştürmeyi veya tamamen SHIB’de ödemeyi içerecektir. Kullanıcılar, çeşitli satış noktalarında alışveriş yapmanın yanı sıra, yüzlerce işletme ve mağazada firmanın uygulamasını kullanarak hediye kartı satın alabilecekler.

 

SHIB, küresel çapta benimsenmeye devam ediyor

Şu anda seyahat, yazılım, eğlence ve oyun gibi farklı sektörlerdeki çok sayıda işletme Bitpay aracılığıyla kripto para birimlerinde ödeme kabul ediyor. Bunlar arasında Amazon, Walmart, Delta, kripto cüzdan üreticisi Ledger, Microsoft, Twitch, Fast Private Jet yer alıyor. Geçen yıl, Shiba Inu (SHIB)’nun popülaritesi fiyatıyla birlikte muazzam bir şekilde arttı. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, meme tokeni Twitter’da en çok bahsedilen ikinci kripto para birimi haline geldi ve bir zamanlar piyasa değeri ilk 10’a girdi.

Shiba Inu, Kanada merkezli sağlık hizmeti şirketi ‘Ask the Doctorr’dan gelen en son entegrasyonla kurumsal şirketlerden de büyük destek aldı. Şirketin kurucusu Prakash Chand’a göre, token, düşük işlem ücretleri ve merkeziyetsizlik gibi bir dizi avantaj sunuyor ve bu özellikler son derece arzu edilir hale getiriyor. AMC Tiyatroları ve bilgisayar parçaları imalat devi Newegg gibi diğer şirketler, Shiba Inu’yu kabul edeceklerini açıkladılar. Shiba Inu’nun sürekli benimsenmesiyle beraber, tokenin fiyatının nereye gidebileceğine dair bir sınır yoktur.  SHIB’nin fiyatı, Ekim ayı kazanımlarının  yüzde 50’sinden fazlasını yitirerek 0,0035 dolardan işlem görüyor. Daha fazla Shiba Inu haberi için, Kriptoarena.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

BitPay, Shiba Inu (SHIB) Entegrasyonunu Duyurdu!