Sinyaller Geliyor: Bitcoin (BTC) İçin Sırada Ne Var?
Sinyaller Geliyor: Bitcoin (BTC) İçin Sırada Ne Var?

Teknik Analistten Yıl Sonu İçin Çarpıcı Bitcoin Tahmini: Gerçekçi Olalım!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto paraanalisti Nicholas Merten, Bitcoin (BTC) konusunda iyimser olsa da,  BTC fiyatının bu yıl 100 bin dolar seviyelerini göreceği yönündeki tahminlerin gereğinden fazla iyimser olduğunu savunuyor.

  ”Bitcoin fiyatındaki yükseliş beklenenden çok daha yavaş olacak”

Yaptığı açıklamada Merten, Bitcoin vadeli işlemlere dayalı borsa yatırım fonu (ETF)’nun onaylanmasının fiyat üzerinde beklenen etkiyi yapmadığını vurgulayarak, bu durumun BTC’nin uzun vadede büyük bir fiyat artışı kaydetmeyeceğin bir göstergesi olduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

Bu yılın 4. çeyreğinde 100 bin dolar seviyelerini, gelecek yılın 1. çeyreğinde ise 150 bin dolar seviyelerini görebilmemiz pek mümkün değil. Üzgünüm ama bunu söylemek zorundayım, çünkü bence birçok analist bunu yanlış yorumluyor.

 

Ünlü analist açıklamasında,  uzun süredir beklenen ve en büyük katalizörlerden biri olacağı düşünülen vadeli Bitcoin ETF’si için, BTC fiyatını altı haneli rakamlara doğru çıkaramadıysa, ralliyi başlatacak ve fiyat rekoru kırdıracak başka ne olabilir bilmiyorum dedi ve şu soruyu sordu:

Hangi büyük olay, kurumsal yatırımları arttırır ve Bitcoin’i  multitrilyon dolarlık bir kripto para haline getirebilir?

Nicholas Merten: BTC boğa döngüsünü 200 bin dolar seviyesinde bitirebilir!

Merten, Bitcoin’in boğa piyasası döngüsünü  200 bin dolar seviyelerinde bitireceğini düşünüyor. Bu düşüncesinin yanı sıra, önümüzdeki birkaç ay içinde keskin bir yükseliş beklentisinin aksine, yükselişin  2022 yılının sonlarına doğru gerçekleşeceğine inanıyor ve  sözlerine şöyle devam ediyor:

Piyasa değerinin 3 veya 4 trilyon dolarlara, fiyatın ise yaklaşık 150 bin – 200 bin ABD doları aralığına çıkma durumundan bahsediyorsak, bu yükseliş sürecinde  çok fazla long ve short pozisyonun tasfiye olacağını göreceğiz. Bitcoin (BTC)‘nin beklenen fiyata ulaşması biraz zaman alacak gibi görünüyor. Fiyatının belirtilen seviyelere ulaşması için gelecek yılın Kasım ayına kadar beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kriptoarena.com olarak daha önce belirttiğimiz üzere, 14 Kasım’da Taproot güncellemesinin fiyatı yükselteceğini tahmin eden yatımcıların daha fazla BTC almasıyla, BTC, 62.500 dolarlık seviyeden tekrar yükselmeye başladı. Şuan Bitcoin fiyatı 63.900 dolar seviyelerinde hareket ediyor. Taproot güncellemesi, Bitcoin ağının akıllı sözleşme yeteneklerinin genişletilmesine odaklanıyor ve ağdaki gizliliği iyileştiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Teknik Analistten Yıl Sonu İçin Çarpıcı Bitcoin Tahmini: Gerçekçi Olalım!

Yorumlar kapalı.