İşte Kısa Vadede Büyük Kazançlar Getirebilecek 5 Meme Tabanlı Altcoin!
İşte Kısa Vadede Büyük Kazançlar Getirebilecek 5 Meme Tabanlı Altcoin!

İşte Kısa Vadede Büyük Kazançlar Getirebilecek 5 Meme Tabanlı Altcoin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa vadeli kar elde etmek isteyen yatırımcıların, altcoin piyasasında “meme tabanlı” coinlerin ortaya çıkmasıyla birlikte, hangi tokeni satın alacağına karar vermesi şüphesiz ki zor. Bu yazıda kripto para girişimcisi olan Mark Arguinbaev, önümüzdeki hafta 2x hatta 10x gibi yüksek potansiyele sahip, takip etmeye değer 5 meme tabanlı kripto paraya değiniyor.

 NFT’ler içeren güçlü bir altcoin projesi: Pokelon

Pokelon tokeni, NFT kart ticareti yapmanıza imkan sağlayan ve NFTlerinizi kullanarak oynamanıza yarayan tam teşekküllü bir projedir. Ayrıca Pokelon (ELONBALLS), tarayıcınız aracılığıyla erişebileceğiniz, ELONBALL’larınızı ödüller ve hatta NFT’ler için stake etmenize olanak tanıyan bir dApp olan ELONBALLS çiftliğine sahip. Genel olarak, tamamen işlevsel bir uygulama ve bazı harika NFT’ler içeren sağlam bir proje!

Floki Rocket yükselebilir!

Floki Rocket (RLOKI), Elon Musk’ın kendi Shiba Inu’sunun yavrusu Floki’nin adını taşıyan bir meme coin’dir. Shiba Inu,RLOKI için ilham kaynağı ve ekibin içeriği onun etrafında dönecek. Floki Rocket yakın zamanda piyasada listelendi ve ne yazık ki fiyatı hemen düştü. Yine de, işlevsel bir dApp ve sağlam bir web sitesi ile RLOKI’nin yükselmemesi ve ütopik fiyatlar görmemesi için hiçbir neden yok.

Potansiyeli yüksek altcoin Doge Rocket

Analistin listesindeki sıradaki altcoin olan Doge Rocket, Binance Akıllı Zincirinde bir Dogecoin ödül tokenidir. Her satışın bir yüzdesi, mevcut sahiplerine DOGE coin olarak dağıtılır.

Doge Rocket (DOGERKT), 7 Kasım’da piyasaya sürülen yeni bir kripto para birimi olmakla beraber mevcut piyasa değeri sadece 800 bin dolar ve ekibin pazarlama kampanyası başarılı olursa, kripto para girişimcisi Mark Arguinbaev’e göre 2x veya 3x potansiyeli var.

Dogs of Elon başarılı bir şekilde ön satışını tamamladı

Dogs of Elon, kendi ERC20 Ethereum belirteci DOE ile yakın zamanda piyasaya sürülen bir NFT koleksiyonudur. Proje başarılı bir ön satışı tamamladı ve şu anda açık ticaret yapan aktif bir NFT koleksiyonuna sahip.

Dogs of Elon, altcoin sahipleri için bir CryptoPunks alternatifi olmayı hedefliyor. Mevcut 60 milyon dolarlık piyasa değeriyle, projenin özellikle kısa vadede büyümesi için hala birçok imkanı var.

Shiba Inu Aralık’ta sizi şaşırtabilir

Shiba Inu için kısa vadeli kâr için büyük bir yatırım olmadığını düşünebilirsiniz, ancak SHIB sizi şaşırtabilir. Ne de olsa Aralık yaklaşıyor ve hepimiz bunun kripto piyasasının en sıcak aylarından biri olduğunu biliyoruz. SHIB, yılın sonuna kadar fiyatını iki katına çıkarıp bir sıfır atarsa şaşırmam.

Bu yazı Mark Arguinbaev’e ait olup, ticaret veya yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir kripto para birimi satın almadan önce daima kendi bağımsız araştırmanızı yapın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

 

İşte Kısa Vadede Büyük Kazançlar Getirebilecek 5 Meme Tabanlı Altcoin!

Yorumlar kapalı.