Santiment: Chaninlink (LINK)'te Benzersiz Adres Sayısı Zirveye Ulaştı!
Santiment: Chaninlink (LINK)'te Benzersiz Adres Sayısı Zirveye Ulaştı!

Santiment: Chainlink (LINK)’te Benzersiz Adres Sayısı Zirveye Ulaştı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin piyasasında meydana gelen son rallinin ortasında, Oracle servis sağlayıcısı Chainlink (LINK) oldukça iyi performans sergiliyor. Geçen ay boyunca Chainlink’in fiyatı tam anlamıyla iki katına çıktı. An itibariyle, LINK yüzde 8’lik artışla 28.95 dolar’dan işlem görüyor ve 12.9 milyar dolarlık piyasa değerine sahip.

Benzersiz adres sayısı son 3 ayın zirvesine ulaştı!

Chainlink’teki umut verici gelişme , Chainlink Blockchain‘de etkileşime giren benzersiz adreslerin sayısındaki keskin artışın ortasında geliyor. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment şunları belirtti:

LINK ağında etkileşime giren benzersiz adres sayısı, umut verici bir gösterge olarak 3 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Meydana gelen boğa koşusuna rağmen, Chainlink, hala 10 Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 53 dolar’dan yüzde 20 oranında uzakta.

Chainlink ”Arbitrum One” büyük övgü alıyor

13 Ağustos’ta Chainlink Labs, kendi veri sistemi Oracle Arbitum One’ı başlattı. Bu, düşük maliyetli ve yüksek düzeyde ölçeklenebilir akıllı sözleşmeler sağlayan tam özellikli bir katman 2 ağıdır. Arbitrum One entegrasyonu, LINK geliştiricilerinin diğer merkezi olmayan borsa müşterileri adına finansal verilere erişmesine izin verecek. Şirket tarafından yapılan resmi duyuru şöyle:

Bu ilk entegrasyon, ekosistemimizin artan DeFi ve hibrit zincir üstü/zincir dışı akıllı talebine uygun olarak, yeni fiyat çiftleri ve diğer veri akışları için desteği hızla ölçeklendirme planlarıyla birlikte, USD cinsinden çok sayıda Chainlink Fiyat Akışı için yerel desteği içerir. Bu sistem, spor, oyun, sigorta ve NFT’ler gibi sektörlerdeki sözleşmeleri kapsıyor.

Balinalar Bu Kripto Para Birimini Tutmaya İstekli Değil! İşte Nedeni!

Oracle hizmet sağlayıcısı Chainlink, sektörde çok popüler oldu ve Google gibi büyük teknoloji devleri bile hizmetlerinden yararlanıyor. Chainlink, akıllı sözleşmelerin gerçek dünya API’sine başvurmasını sağlar. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin bile akıllı sözleşmelerin LINK gibi sistemleri gerektirdiğini kabul etti. Ethereum rakibi Binance, Binance Smart Chain için halihazırda LINK altyapısından yararlanıyor. Yerel LINK tokenları, veri alımı için Chainlink node operatörlerine çalışır. Toplam 1 milyar LINK tokenı var. Bunlardan 446 milyonu basılmıştır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Santiment: Chainlink (LINK)’te Benzersiz Adres Sayısı Zirveye Ulaştı!