Analist Willy Woo: Bu Yatırımcı Grubu Çılgınca Bitcoin Alıyor
Analist Willy Woo: Bu Yatırımcı Grubu Çılgınca Bitcoin Alıyor

Analist Willy Woo: Bu Yatırımcı Grubu Çılgınca Bitcoin Alıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geniş kitleler tarafından takip edilen on-chain analisti Willy Woo, perde arkasında şiddetli Bitcoin (BTC) satın alma belirtileri gördüğünü söylüyor. İşte Woo’nun analizleri…

Ünlü analist Bitcoin (BTC)’in bir ayı piyasasında olmadığını düşünüyor

What Bitcoin Did isimli bir podcast’te yeni bir röportaj yapan ünlü analist Willy Woo, zincir üstü sinyaller birikim belirtileri göstermeye devam ettiği için Bitcoin (BTC)’in tipik bir ayı piyasasında olduğuna inanmadığını söyledi. Woo, konuya yönelik fikirlerini şu şekilde savunuyor:

Normal ayı piyasası metriklerini görmüyoruz. İnsanlar hali hazırda piyasaya katılmaya devam ediyor. Neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesinde yeni kullanıcılarımız var. Kullanıcı büyümesi, ağda tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın. Satın almak ve istiflemek isteyen tüm sıradan vatandaşlar gelmeye devam ediyor. Bir Bitcoin’den daha azına sahip olan insanlar, çılgınca Bitcoin satın alıyor. Kimse satmıyor. Balinalar yatay hareket ediyor. 100 Bitcoin’in üzerinde yatırımı olan insanlar, bunlar yunuslar ve köpekbalıkları, yatay hareket ediyor. 100’den az Bitcoin’i olanlar istifliyor.

Woo’ya göre Bitcoin bir sonraki aşamasına hazırlanıyor

Küçük Bitcoin sahiplerinin yanı sıra Woo, BTC’nin yeniden birikmeye başladığını söylediği başka bir kohortun altını çiziyor. Analist konuya dair şunları söylüyor:

‘Rick Astley’, satın almaya devam eden ve asla fazla satma eğiliminde olmayan bir yatırımcı olsun. Bizim ölçtüğümüz şey bu. Ve tabii ki, Rick 2021’de çok, çok aktifti ve sonra aniden, tüm paralar Rick’ten zayıf ellere, alım satım yapan spekülatif traderlara taşındı. Şimdi, bu çapraz hareketin Rick’e taşınmaya başladığını görüyoruz.

Bitcoin’in mevcut görünümüne gelince, Woo, Bitcoin (BTC)’in daha büyük oyuncuların boğa piyasasının bir sonraki aşamasına hazırlanırken pozisyon oluşturduğu bir aşamada olduğuna inanıyor. Ünlü analist bu konuda şunları ifade ediyor:

Şu anda fiyat yatay olarak düşüyor. Bu, yana doğru düşüş eğiliminde olmak gibi. Wyckoffian birikim fiyatı modeli dediğimiz şeye benziyor. Eğer bu işe yararsa, 28 bin dolar, 29 bin dolara kadar olan son fitil, dibin son testi olmalıydı. Bu devam ederse, zincirdeki her şey düzelir gibi görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Analist Willy Woo: Bu Yatırımcı Grubu Çılgınca Bitcoin Alıyor