Teknik Analist: 2 Altcoin Boğa Sinyali Veriyor
Teknik Analist: 2 Altcoin Boğa Sinyali Veriyor

Bitcoin yeni bir boğa piyasasına mı giriyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) boğaları oldukça kararlı gözüküyor bu sefer. Zira arka arkaya 3-4 gün boyunca önde gelen kripto para birimi kazançlar kaydetti. Haber yayına hazırlandığı sırada Bitcoin iki hafta içinde görmediği yüksek değerlere ulaştı ve dakikalar önce 7 bin 580 dolar seviyesini test etti. 

Yakalana bu ivme bazı analistlerin istediği kadar güçlü olmasa da giderek daha fazla trader bu fiyat hareketinin uzun vadeli bir boğa eğilimine dönüşmek üzere olduğunu düşünüyor. 

Brave New Coinde bir analist olan Josh Olszewicz kısa bir süre önce ters bir omuz-baş formasyonunun Bitcoin için oluşmaya başladığını belirtti.

Olszewicz yazısında BTCnin 7 bin 525 dolara ulaşmasının son derece önemli olduğunu bu seviyenin geçilmesi durumunda sırasıyla yüzde 8 ve yüzde 16 prim potansiyelinin ortaya çıktığını söyledi. Analist bunun gerçekleşmesi durumunda ilk hedef noktalarının 8 bin 100 – 8 in 700 dolar bandı olabileceğini sözlerine ekledi… 

Peki yükseliş neden yavaşladı?

Olszewicz bunu birkaç kilit direncin bir birleşimine bağlıyor. Özellikle 200 günlük üstel hareketli ortalama günlük Ichimoku Bulutu yıllık pivot noktası ve haftalık 20 hareketli ortalamanın bu seviyelerde birleşmesinin yükselişi teknik anlamda yavaşlattığı görüşünde…

Bitcoin yeni bir boğa piyasasına mı giriyor?