2022 Bitcoin Tahminleri Çıkan Analist: Bu Seviyeler Geliyor!
2022 Bitcoin Tahminleri Çıkan Analist: Bu Seviyeler Geliyor!

2022 Bitcoin Tahminleri Çıkan Analist: Bu Seviyeler Geliyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 yılı içerisinde genel kripto para piyasası ciddi çöküşler , iflaslar ve hack saldırılarıyla karşılaştı. Kripto para birimlerinde yaşanan çöküşü aylar öncesinden bilen ve tahminlerde bulunan kripto analisti, şimdi yeni bir Bitcoin (BTC)  fiyatı yorumunda bulunuyor. Capo adı ile tanınan analist, BTC fiyatında yeni bir çöküş ve ardından devam eden bir altcoin rallisinin olduğunu belirtiyor.

Analist güncel Bitcoin fiyat tahminini paylaştı

CryptoCapo adı ile Twitter da paylaşımlarına devam eden kripto para analisti, hesabında yer alan 565.900 takipçisi ile lider kripto para birimi Bitcoin fiyatının, hangi yönde ilerleyeceği konusunda paylaşımda bulundu. BTC fiyat grafiği ile daha derin ayrıntılara giren analist Capo, piyasa değerine göre lider kripto para biriminin 21.500 dolar fiyat seviyesi yakınlarında konsolide olacağını tahmin ediyor.

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; BTC fiyatı yeniden 21.500 dolar seviyesinin üzerine çıkabilirse, 24 bin dolar ila 25 bin dolar fiyat seviyelerine ulaşmadan hemen önce 23 bin dolar seviyesi yakınında konsolide olmasını bekliyor. Bununla birlikte, Bitcoin fiyatının 21.500 dolar seviyesinin altına düşmesi ile birlikte, Capo bunu bir düşüş hareketliliğinin başlangıcı olarak görüyor. Eğer ayı hipotezi gerçekleşirse Capo, piyasa değerine göre en lider kripto para biriminin bu yılın sonuna kadar 13.725 dolara kadar düşebileceğini tahmin ediyor. Böyle bir düşüş yaşanması durumunda, BTC’nin mevcut fiyatı olan 20.222 dolar seviyesinden dan yüzde 30 oranında bir çöküşü temsil edeceğini söylüyor.

BTC fiyatı yeniden bir düşüş yaşayabilir mi?

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz son 1 hafta içerisinde yüzde 6.2 oranında yükseliş yaşadı. Son 24 saat içindeki yaşadığı yüzde 2.1 oranında ki düşüş hareketliliği ise devam ediyor. BTC fiyatından yaşanan hafif yükseliş hareketliliğine gelince, analist Capo lider kripto para biriminin kısa vadede mevcut seviyelerden çok daha yükseğe çıkamayacağını düşünüyor ve bunu paylaşıyor:

Bu hareket bir ön tedarik gibi görünüyor. Yine de 20.500 dolar ila 21.200 dolar seviyesi arasında düşük zaman dilimi dağılımının oluşmasını bekliyoruz.

Tüm bu BTC beklentileri ile birlikte Capo, yatırımcıların dikkatlerini genellikle gözden kaçan bir niş altcoin kategorisine çevirerek, daha geniş kripto para piyasasında yer alan altcoin projeleri adına hem mevcutta, hem de yaklaşmakta olan bir yükseliş görüyor. Analist, altcoin projeleri ile ilgili şunu söylüyor:

Shitcoin’ler pompalanıyor.

Tesla CEO’su Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından, hayranı olduğu meme coin projesi Dogecoin (DOGE), son 24 saatte yüzde 7.12 yükselişle 0.08215 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Her ne kadar piyasa içerisinde düşüşler yaşansa da, analistlere göre DOGE, altcoin hareketliliğini tetikleyen proje olabilme özelliği taşıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

2022 Bitcoin Tahminleri Çıkan Analist: Bu Seviyeler Geliyor!