Bu 4 Altcoin ‘Büyük Ortaklık’ Haberleriyle Sıçradı!

Kripto para piyasası son günlerde bir durgunluk içerisinde olsa da bu 4 altcoin projesi yeni ortaklıklarıyla yükselişe geçti! İşte detaylar…

Chingari, popüler altcoin projesi Aptos Labs ile ortaklı kurdu!

Son zamanların yükselişe geçen kripto para şirketlerinden biri olan Aptos Labs, TikTok’un rakibi olarak görülen Chingari’ye yaptığı sermaye yatırımıyla beraber Web3 sosyal medyasına hızlı bir giriş yapmayı planlıyor. 8 Şubat tarihli bir duyuruya göre, Hindistan merkezli merkezi olmayan sosyal video ağı Chingari, altyapısı olarak Aptos blok zinciriyle ortak olacak. Hindistan merkezli sosyal medya uygulaması artık tercih ettiği Katman 1 blok zinciri olarak Aptos’u kullanacak. Kısa vidyolar ile Tiktok’a benzerliğiyle bilinen Chingari, günlük 200 milyon ziyaretçiye sahip. Bununla beraber geçtiğimiz yıl sonu faaliyete geçen zincir, Solana blok zincirinde kullanılan ve Rust dilini temel alan bir programlama dili olan Move’u kullanıyor. kriptoarena.com olarak daha önce aktardığımız üzere Move, Meta tarafından Diem projesi için geliştirildi.

Kripto para birimine yönelik yatırımlar ise günden güne artıyor ve 88 milyon doların üzerinde yatırım topladı. Anlık olarak proje, son 24 saatlik süreçte yüzde 26 yükselirken, 0,072564 dolardan işlem görüyor.

Stargate, Trader Joe ile ortaklığını açıkladı!

Bir çapraz zincir köprü protokolü olan Stargate Finance’ın yerel token’ı STG, omnichain NFT kilidini açmak için Avalanche tabanlı merkeziyetsiz borsa Trader Joe ile beraber çalışacağını açıkladı. Bununla beraber yükselişe geçen token birçok yatırımcının dikkatini çekti. STG, son 24 saat içerisinde yüzde 2.5 değer kazandı ve anlık olarak 0,892680 dolardan işlem görüyor.

STG ile bu ortaklık, Stargate’in, Trader Joe’nun platformda bir likidite havuzu tutmasına gerek kalmadan, giderek daha popüler hale gelen JOE tokenını destekleyeceği anlamına geliyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü, Trader Joe, LayerZero ile entegrasyonunu duyurdu ve bununla beraber JOE’yu Blockchain arasında doğal olarak gönderilecek multi-chain bir token haline getirdi. STG’nin tırmanışı, Stargate DAO’nun tokenı yeniden yayınlama ve tüm STG sahiplerine airdrop yapma teklifini kabul etmesini izliyor. Öte yandan geçtiğimiz aylarda merkezi olmayan kuruluşun topluluğu, FTX’in ticaret kolu olan Alameda Research ile olan karışıklığından dolayı tokenların güvenliği hakkında endişelerini dile getiriyor.

Solana yeni ortaklık haberini duyurdu!

Balinalar, Solana biriktirmeye devam ederken önde gelen bir SOL balinası, transfer sırasında 184.488.088 dolar değerinde 7.981.517 SOL token’ı transfer etti. Bununla beraber SOL, yeni ortaklık duyurusu ile yükselişe geçti. Büyük balina hamlesi, Solana’nın Brave tarayıcısının iOS ve Android sürümlerine Solana DApp (merkezi olmayan uygulama) desteği getirmek için Brave ile bir ortaklık duyurmasıyla geldi. Duyuruya göre, Brave kullanıcıları artık tarayıcıdan çıkmadan Brave’in yerleşik kripto cüzdanı aracılığıyla Solana DApp’lere bağlanabilecekler. Bununla beraber Brave, ilk olarak 2021 yılında Solana ile entegre olmayı planladığını açıklamıştı.

Solana son 24 saatlik süreç içerisinde yüzde 3.9 değer kaybı yaşadı. Anlık olarak kripto para projesi 22,82 dolardan işlem görüyor.

Altcoin Flare ve Uppercent ortak oldu! Bir ilk yaşandı!

Altcoin projesi Flare, yakın zamanda yaptığı duyuru ile beraber Uppercent ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklık, iki projenin NFT’ler tarafından desteklenen bir eğitim pazarını başlatmasını sağlayacak. Bir ilk olarak piyasaya sunulacak bu proje ile e-learning sistemine ilk adanmış NFT piyasası olarak tarihe geçecekler. NFT’ler, Flare ağında yayınlanacak ve dünya çapında en başarılı yüzde 1’lik kesim tarafından verilen yüksek kaliteli çevrimiçi kurslara erişimin kilidini açmak için erişim geçişleri olarak kullanılacak.

Uppercent üyeleri, çeşitli alanlardan eğitmenler tarafından oluşturulan özel kurslara katılım kartları satın alabilir, satabilir ve ticaretini yapabilirler. Eğitmenler, girişimcilik, sosyal medya ve zihniyet gibi mesleki becerileri kapsayan zirve yolculuklarında öğrendikleri dersleri anlatacaklar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!