Solana’nın Yeni Meme Coini, Binance’te Yüzde 48 Artışla BONK ve DOGE’u Geride Bıraktı!

Solana’nın Meme Coini “Dogwifhat”, Beklenmedik Bir Yükselişle BONK ve DOGE’u Geride Bıraktı

Solana’nın meme coini olan Dogwifhat (WIF), son 24 saat içinde beklenmedik bir yükseliş kaydetti ve Binance’te listelendikten sonra %48’lik bir artışla BONK ve DOGE’u geride bıraktı. Bu artış, gelecekteki borsa listelerine yönelik artan beklentilerin ortasında geldi ve meme para piyasasını yeni zirvelere taşıdı.

Çarşamba gününün erken saatlerinde Dogwifhat, 2,24 doların üzerine çıkarak piyasa değerini üç aydan biraz daha uzun bir süre içinde 2 milyar doların üzerine çıkardı. Bu, CoinGecko’da takip edilen meme coinler arasında en dikkate değer kazançlardan biri olarak kaydedildi ve 1 milyar doların üzerinde sermayeye sahip tokenler ortalama %2,8 oranında yükseldi. Daha küçük sermayeli meme coinler arasında ise Myro (MYRO) ve Mog Coin (MOG) gibi tokenler, %80’e varan artışlarla daha da etkileyici kazançlar elde etti.

Kasım 2023’te kripto dünyasına tanıtılan Dogwifhat, kripto toplulukları arasında hızla viral bir ilgi gördü. Bu ilginin büyük bir kısmı, sevgiyle “wif şapka” olarak adlandırılan bir köpeğin şapka takan görüntüsüyle olan ilişkisinden kaynaklanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!