Binance Balinaları, Bu Altcoin’i Satın Alıyor!

Hatırlayacağınız üzere Charles Hoskinson, geçtiğimiz aylarda Ripple ve topluluğu hakkında yorum yapmayacağını açıklamıştı. Bunun ardından Twitter üzerinden yine yorumlarda bulunan isim, yine bir tartışma içerisinde bulundu. Ripple’ın yerel kriptosu XRP topluluğu ve Cardano kurucusu Charles Hoskinson, ABD SEC Vs Ripple dava tahminleri üzerine bir Twitter şakalaşmasına dahil oldu. Fakat öte yandan şimdi her iki kripto para için en büyük Binance Smart Chain (BSC) balinaları arasında liderlik yarışı başladı. Peki sırada ne var? İşte detaylar…

Binance Smart Chain balinaları ADA’ya yöneldi!

Daha önce bir daha XRP hakkında yorum yapmayacağını açıklayan Hoskinson Twitter üzerinden XRP topluluğu ile tartışmalar içerisine girdi. Bununla beraber kripto piyasasının balina izleme platformu WhaleAlert’e göre, Ripple (XRP), son 24 saatlik süreç içerisinde ilk 100 BSC balinası arasında en çok işlem gören token olmak konusunda ADA’yı arkasında bıraktı. Bununla beraber bu sürede balinalar daha fazla ADA işlemi yapmaya devam etti ve popüler kripto para geriden gelerek en çok işlem gören token olma yarışında XRP’yi arkasında bıraktı.

Son dönemlerde dikkat öne çıkan proje, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Öte yandan verilere göre ADA’nın Binance Smart Chain balinaları arasında işlem hacmi bakımından hala XRP’nin üzerinde olduğu görülüyor. Açıklanan veriler hem XRP hem de ADA’nın son 24 saatlik süreç içerisinde Binance Smart Chain balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasında bulunduğu görülüyor.

ADA ve XRP fiyat durumu

Uzmanlar bir diğer yandan piyasa tarafına da dikkat çekiyor. Kripto para piyasasının yükselişe geçmesiyle beraber Charles Hoskinson’ın kurucusu olduğu Cardano (ADA) fiyatı, son 24 saat içerisinde yüzde 8.7 değer kazandı. Anlık olarak ADA, 0,377891 dolardan işlem görüyor. ADA’nın son 24 saatlik işlem hacmi ise hızlıca yükselerek 722.995.520 dolar seviyesine çıktı. Piyasa değeri ise 13.243.258.005 dolar değerinde.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere SEC ile davası süren Ripple ise gün içerisinde yüzde 4 değer kazandı. Anlık olarak 0.41 dolar seviyesinden işlem gören XRP, işlem hacminde ise ise yüzde 40’ın üzerinde bir yükseliş var ve anlık olarak 1.397.563.472 dolardan işlem görüyor. Popüler altcoin projesi Ripple’ın yerel token’ı (XRP) piyasa değeri ise 20.875.635.227 dolar seviyesinde bulunuyor.

Analistler ise Ripple’daki bu balina aktivitesine dikkat çekerek, kripto para projesinin yakın zamanda yükselişe geçebileceğini de aktarıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!