TokenClub (TCT) Nedir?

TokenClub (TCT) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. TCT kullanıcılarına; piyasa bilgileri, toplu borsa, yatırım danışmanlığı, sosyal topluluk, canlı yayın, oyun ve e-ticaret gibi hizmetler sunan Blockchain tabanlı kripto para yatırım platformudur. Platformun yerel kripto para birimi ise TCT Coin’dir. ETH Blockchain’i üzerinde geliştirilen TCT Coin aynı zamanda bir ERC-20 Token’idir.

TokenClub projesinin amacı nedir?

TCT platformu, kripto para yatırımcılarının daha gelişmiş özellikler ve çeşitlendirilen araçlardan faydalanmasını hedeflemektedir. Proje özellikle hedef doğrultusunda geliştiriciler 3 katmanlı bir yapıyı benimserken, yatırımcılara birden çok işlevsel özellik sunan bir yatırım platformu olmayı tercih etmişlerdir. Yalnızca TCT hesabı kullanılarak belirlenen borsalar üzerinde API kaydetme gereksinimleri duymadan işlem yapılabilmektedir.

Avantaj ve dezavantajları neler?

  • Proje tek bir platform üzerinden binlerce kripto para birimlerine ve borsaya ulaşılabilmektedir.
  • Özellikle Premium ICO etkinliklerine katılabilmek için sunulan kolaylıklarla yeni projelerin barındırdığı fırsatlar değerlendirilebilmektedir.
  • Ayrıca amatör yatırımcıları için tecrübeli uzman ve analistlerin stratejilerine ulaşmak da mümkündür.
  • Proje kredi kartı, BTC, ETH ya da alternatif kripto para birimleriyle ödeme yapılmasına imkan tanımaktadır.
  • TCT Coin Binance’ta listelenmektedir.
  • TCT Coin’in yüksek volatilitesi sebebiyle kimi yatırımcılar için büyük kâr fırsatı sunarken, muhafazakar yatırımcılar için riskli olarak değerlendirilmektedir.
  • Platform Binance ve OKX gibi büyük borsalarda yer bulurken listelendiği borsalar açısından sınırlı olması, likiditesinin düşük olmasına yol açar.

TokenClub (TCT) nedir? Nasıl satın alınır?

Şu anda TCT ile işlem yapılabilen borsalar; Binance, MEXC, OKX, Gate.io, Pionex, Tokocrypto, BakerySwap’dir. Coin satın almak için ise bu aşamalar izlenmektedir:

İlk adım olarak TCT listeleyen borsanın web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonrasında borsanın hesap açma adımlarını izleyin. Bir diğer adım olan kimlik doğrulama ve onay süreçlerini tamamlayın. Bir diğer adım olan borsanın para yatırma adımlarını izleyin. Son adım olarak istenilen bakiye tutarınca TCT Coin’i seçerek alım emri oluşturun. Güvenilir hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!