Ünlü Kripto Para Balinası Korkuttu: Dikkatli Olun!

Dijital varlık piyasası 2023 yılında gösterdiği performans ile beraber birçok yatırımcının dikkatini çekti. Bitcoin ve birçok kripto para biriminde yaşanan yükselişle beraber ünlü kripto para balinaları uyarılarda bulundu! İşte detaylar…

Önde gelen kripto para balinası, altcoin piyasasına dikkat çekerek uyarılarda bulundu!

Dijital varlık piyasalarının önde gelen analistlerinden Kaleo, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla yatırımcıların dikkatini çekti. 2023 yılının başından bu yana yüzde 40’ın üzerinde bir ralli yaşayan Bitcoin (BTC)’in ardından analist, altcoinler konusunda yatırımcıların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunuyor.

Kripto analisti Kaleo, şu anda güçlü bir düşüş eğilimi gösteren Ethereum(ETH)/Bitcoin çifti örneğini kullanarak 561.500 Twitter takipçisine Bitcoin’in, ayı piyasası rallileri sırasında tercih edilen kripto varlık olması nedeniyle altcoinlerden daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Analistin sözleri ise şu şekilde:

“ETH/BTC”

“Bu çift, altcoinler konusunda dikkatli olmanızı hatırlatmak içindir. Bitcoin bu aralığın üzerine çıktığında, bu büyük destek seviyelerinin birçoğunun şu anda altcoin/BTC çiftlerinin daha düşük seviyelerde kalması için iyi bir şans var.

BTC, ayı piyasası rallilerinde bir likidite kara deliği haline geliyor.”

Önde gelen analist ve ünlü balina Kaleo, ETH/BTC grafiğine atıfta bulunarak, Bitcoin ile eşleştirildiğinde Ethereum’un yaklaşık 0,07 BTC’den kabaca 0,051-0,047 BTC arasına düşeceğini, yaklaşık yüzde 31,72’lik bir düşüşe sahip olduğunu öne sürüyor.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere Ethereum (ETH), anlık olarak 1.656 dolar karşılığında işlem görüyor. Bununla beraber Kaleo, daha önce Ethereum (ETH)’un tipik olarak altcoinler için trendi belirlediğini aktarırken, “ETH’nin altcoinlerin kralı olduğunu ve BTC’ye karşı zayıf olduğunda diğer altcoinlerin çoğunun onu takip ettiğini hatırlatmak isterim.” sözlerinde bulunuyor.

“Bitcoin (BTC) 28 bin dolara uzanabilir!”

ABD doları karşısında lider kripto Bitcoin’in fiyatına işaret eden Kaleo, lider kripto para biriminin bir sonraki hamlesinin 28 bin dolara kadar uzanmak olduğunu aktararak, herhangi bir dirençle karşılaşmayacak kadar güçlü bir yükseliş yaşayacağını aktarıyor. Balinanın sözleri ise şu şekilde:

Bitcoin için bu aralığın üzerindeki hareketin o kadar şiddetli olacağını hissedeceksiniz ki, 24.000 doların üzerinde teklif verme fırsatına sahip olacağınız bir sonraki gerçek aralık 28.000 – 30.000 dolar olacak.”

2023’ün başından bu yana yüzde 40’ın üzerinde yükseliş gören lider kripto para birimi Bitcoin, son bir haftalık süreç içerisinde yüzde 1.2 değer kazandı. Anlık olarak lider kripto para birimi Bitcoin, 23.347 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!