Usta Analist: Piyasa Toparlanırken 3 Altcoin Ralli İçin Hazırlanıyor!
Usta Analist: Piyasa Toparlanırken 3 Altcoin Ralli İçin Hazırlanıyor!

Usta Analist: Bitcoin (BTC) Kan Kaybederken 5 DeFi Projesi Ralli İçin Hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler analist Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC) keskin bir düzeltme yaşarken, büyük kazançlar getirme potansiyeline sahip olduğunu düşündüğü ve merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında yer alan beş altcoin’i açıkladı.

AAVE yüzde 300 oranında artış kaydedebilir

Yaptığı yeni bir strateji oturumunda Van de Poppe, para piyasası protokolünün yeni bir boğa döngüsüne girdiğini ve Bitcoin’e karşı patlamak için hazırlandığını söyleyerek listesine AAVE ile başladı.Trader, AAVE / BTC’nin önümüzdeki haftalarda 0.02 seviyesine veya son yerel düşük olan 0.005’ten yaklaşık yüzde 300’e ulaşabileceğini söyledi.

Analist: Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) Satıp Bu Altcoin'i Aldım!

Van de Poppe’nin ikinci popüler DeFi altcoin’i, merkeziyetsiz uygulama başlatma paneli Avalanche (AVAX). Trader’a göre, AVAX düzeltmesini tamamladığına göre, 0.00081 alanının üzerinde açık bir kırılma, AVAX / BTC için güçlü bir ralli ateşleyecektir. Analist şunları söyledi:

Bu yılın başında bu büyük yükselişi görmüştük ve o zamandan beri büyük bir düzeltme yaşıyoruz. Ve AAVE ile FOMO’yu kovalamadığımızı az önce tartıştığımız gibi, AVAX ile de aynısı oldu. Burada olduğu gibi, gerçek fiyat referans noktasına kadar çok sert bir düzeltici hareketimiz olduğunu görebiliyoruz.

Analist, 0.0006’nın AVAX / BTC’nin yüzde 216’lık bir kazanç için muhtemelen 0.0019’a varan bir ivmeyi yakalamak için ideal giriş noktası olabileceğini söylüyor.

Curve Finance ralliye hazırlanıyor

Van de Poppe’nin listesindeki üçüncü DeFi altcoin’i, Ethereum tabanlı merkeziyetsiz  borsa Kyber Network’ün (KNC) Bitcoin çiftidir. Analist, KNC / BTC’nin şu anki değeri 0.00006’dan en az yüzde 110’luk bir ralli için hazırlandığını söylüyor. Analist şunları kaydetti:

Bu yüzden, daha önce 2020’nin başında yaptığımız gibi bir boğa döngüsü başlatıyoruz. Dolayısıyla, KNC, baktığımız hedef bölgenin 11.000 (0.00011) ila 12.000 (0.00012) satoshi civarında.

Van de Poppe’nin radarındaki dört numaralı DeFi altcoin’i, merkeziyetsiz borsa Curve Finance (CRV).  Analiste göre CRV, sektörde göz ardı edilen projelerden biri ve CRV / BTC 0.00008’i geçtiğinde Bitcoin’e karşı yüzde 132’lik bir kazanç için hazırlanıyor. Analist şu açıklamayı yaptı:

20 bin satoshi’ye (0.0002) doğru bir sonraki boğa koşusunu inceliyorum ama aynı zamanda, trend orada kaldığı sürece devam edebilecek yeni bir boğa döngüsüne de bakıyoruz.

Analist: Yearn Finance umut vaat ediyor

Van de Poppe’nin listesindeki son DeFi altcoin’i, otomatik getiri oluşturucu Yearn.Finance (YFI). Analiste göre, YFI / BTC’de 0.99 fırlatma rampası ve 2.8 hedef olmak üzere yüzde 142’lik dev bir ralli bekleniyor. Analist son olarak şunları ekledi:

Özellikle YFI’nin bu aşamada daha yüksek dipleri de yaptığı gerçeği göz önüne alındığında, yeni bir parabolik yükselişe başlayacağımızı düşünüyorum.

Usta Analist: Bitcoin (BTC) Kan Kaybederken 5 DeFi Projesi Ralli İçin Hazır