Ünlü Analist: Binance’deki Bu 4 Altcoin Çılgınca Artabilir!

Önde gelen kripto para analisti Altcoin Sherpa, Twitter üzerinden takipçilerine yaptığı açıklamalarda bu 4 altcoin projesi için yükseliş öngördü! SHIB, AVAX, FTM ve LOOK yakın zamanda yükselişe geçebilir. İşte detaylar…

Popüler analist: “Shiba Inu yükselişe geçebilir!”

Kripto para piyasasının son zamanlardaki düşüşlerine rağmen, piyasayı çevreleyen iyimserlik duygusu artıyor. Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, Shiba Inu (SHIB), Avalanche (AVAX), Fantom (FTM) ve LookRare (LOOKS) gibi altcoin projelerinin hem temel hem de teknik analizlerine baktığında, bu altcoin projeleri için yükseliş trendinin yakın olduğunu aktardı.

Twitter üzerinden takipçilerine bu altcoin projelerini aktaran Altcoin Sherpa, Shiba Inu’nun fiyatı hakkında yaptığı yorumlarda, popüler memecoin projesinin ,000013 dolarlık direnci kırdıktan sonra 0,000016 dolara dokunmaya hazırlandığını bildiriyor.

SHIB’i birçok nedenden dolayı seviyorum; likidite her zaman harikadır ve aynı zamanda değişkendir. Dün bir ara verdim ve belki de bir sonraki baktığım alan 0,000016 dolar olabilir.”

Diğer kripto para uzmanlarının yorumları doğrultusunda Shiba Inu (SHIB)’nun seçilmesi, kripto paranın işlerde öngörülen bir dizi ekosistem projesi olduğu gerçeğini göz önünde bulundurarak çok fazla sürpriz olmadı. Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) üzerine inşa edilmiş bir katman-2 blockchain ağı olan Shibarium projesini piyasaya sürmek istemesiyle beraber, ekosistemin işlevselliğini artırmak için sonuna kadar gideceğini gösteriyor.

Bununla beraber daha önce kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere Shiba Inu’nun Dubai üzerinden Orta Doğu’ya stratejik bir dönüş yapmayı planlayan fast-food işletmesi Welly’de de kesin bir hissesi var. Bu ortaklık, işlenmiş işlemlerden alınan ücretlerin bir kısmı yakılacağı için memecoinin deflasyonist bir varlık olarak gelişimine katkıda bulunacaktır.

Son olarak Shiba Inu (SHIB), son 7 günlük süreç içerisinde yüzde 20’nin üzerinde artış gösterdi. Son 24 saat içerisinde ise yüzde 1.4 değer kazanan proje, anlık olarak 0,00001423 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Analist, altcoin projesi AVAX ve FTM’ye de dokundu!

Önde gelen kripto para analisti sadece Shiba Inu fiyat durumu hakkında yorum yapmakla kalmadı. Bununla beraber orta ve uzun vadede muazzam bir artış görmek için Avalanche’ı da favori olarak gösterdi. Analist, popüler altcoin projesi için fiyat durumunun her ne kadar Bitcoin (BTC)’e bağlı olduğunu düşünse de yükselişte kararlı. Analiste göre AVAX, 20 dolar seviyesinde bulunan direncini kırmayı başarabilirse kısa vadede 30 dolar seviyelerine yükselebilir.

Avalanche hala çekiciliğini koruyor ve kesinlik süresi açısından en hızlı blockchain ağı olarak sıralanıyor. Öte yandan büyüyen ortaklıkları, Merkezi Olmayan Finans (DeFi), oyun ve Non-Fungible Token (NFT) ekosistemleri de dikkat çekici bir şekilde büyüyor ve bu nedenle AVAX token’ı yakın vadede faydası artacak olanlardan biri olarak konumlandırıyor. Avalanche, anlık olarak 20,61 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri ise 6.491.800.465 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bir diğer yandan Altcoin Sherpa, en sevdiği altcoin projeleri arasında Fantom (FTM)’u gösterdi ve kazanç için en iyi altcoin projelerinden biri olduğunu aktardı. Analiste göre Fantom, yakın zamanda 0.55 dolarlık fiyatından bir patlama yaparak 0.90 dolar seviyelerine kadar yükseldiğini görebilir. Fantom’un en son fiyat hareketi, DeFi öncülerinden ve destekçilerinden biri olan Andre Cronje’nin yaptığı tanıtımın sonrasına benziyor.

Büyük ölçekte mikro işlemler için en uygun olacak şekilde ayarlanmış bir protokol olarak, Fantom’un ana akım benimseme için en hazır protokollerden biri olduğu tahmin ediliyor. Altcoin projesi, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi (ATH) olan 3,48 dolardan yüzde 84,04 düştü. Son 24 saat içerisinde proje yüzde 7 yükseliş yaşadı ve anlık olarak 0,579022 dolardan işlem görüyor.

Altcoin Sherpa, ekstra bir altcoin olarak, yakın zamanda yükselişe geçebilecek altcoinler listesine bir NFT trade protokolü olan LookRare’i de (LOOK) ekledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!