Ekonomist: Bu Altcoin, Kurumsal Yatırımcılar İçin Bir Fırsat!

Çok uluslu bir yatırım şirketi olan 1,5 trilyon dolarlık varlık yönetimi devi Franklin Templeton’ın üst düzey yöneticilerinden Sandy Kaul, lider altcoin projesi Ethereum (ETH) staking getirisinin kripto piyasalarına bakan kurumlar için büyük fırsatlar sunduğunu söylüyor. İşte detaylar…

Franklin Templeton’ın üst düzey yetkilisinden kurumsal paraya altcoin önerisi!

Real Vision’da Raoul Pal ile yaptığı yeni bir röportajda Pal, Franklin Templeton’ın kıdemli başkan yardımcısı Sandy Kaul’a Ethereum staking’in kurumsal kabulü tetiklemeye yardımcı olup olamayacağını soruyor. Yanıt olarak, Franklin Templeton’ın kıdemli üst düzey yöneticisi Sandy Kaul, “Sadece şunu söyleyeyim, o alanı izlemeye devam edin çünkü tam olarak bahsettiğiniz şeyi yerine getireceğini düşündüğüm son derece güçlü bazı ürünler gördüm.” sözlerinde bulundu.

Varlık yönetimi uzmanı, kripto endüstrisinin gelişiminin ona, kurumların kendilerini kurmak ve kontrolü ele geçirmek için büyük piyasa düşüşlerine saldırdığı 2000’lerin ortasındaki hedge fon alanını hatırlattığını söylüyor. Ünlü ismin sözleri ise şu şekilde:

“Bana göre hedge fon sektöründe 2008’e kadar ve sonrasında yaşananlar son derece öğretici.. Üç yıllık bir dönem içerisinde yaklaşık 2 trilyon dolarlık muazzam bir sermaye akışına sahip olduk ve endüstrinin varlıklarını son çöküşten önceki noktası olan 3 trilyon dolar seviyelerine yaklaştırdık.”

Altta yatan yatırım tabanı, tanık olduğunuz gibi, gerçek bir cirodan geçti. Ve bu benzer ciro, şu anda dijital varlık arenasında gözlemlediğimiz ve tespit ettiğimiz şey. Kurumlar, dijital varlıklarda giderek daha büyük paylara sahip olmaya başlıyor ve bunu giderek daha fazla duyuyor ve gözlemliyoruz. Kurumsal para, çekilen perakende paranın yerini almaya başlıyor.

“Kurumsal benimseme dalgası gerçekleşebilir!”

Bir diğer yandan sözlerinde lider altcoin projesi Ethereum staking’in kurumsal para için bir fırsat olduğunu belirten Kaul, sözlerine şu şekilde devam ederek kurumsal yatırımcılar için açıklamalarda bulunuyor:

Kurumlar uzun vadeli sahipleridir. Bu tür silmelerin gelip pozisyon oluşturmasını ve piyasanın dönmesini bekleyecekler. Açık olmak gerekirse, portföylerinde gerçekten çok yaratıcı olmak isteyen ve bu faktör odaklı modele gerçekten geçiş yapan ve bu dijital varlık alanının yepyeni bir dizi şey getirdiğini fark edenler genellikle piyasanın lider olan kurumlardır.

Kaul, kurumların rakiplerinin kâr ettiğini gördüğü bir sonraki boğa koşusu sırasında başka bir kurumsal benimseme dalgasının muhtemelen gerçekleşeceğini söylüyor. Bir diğer yandan daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere lider altcoin Ethereum, anlık olarak 1.234,48 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!