‘Boğa Koşusu Yapabilir’ Denilen 3 Altcoin Bunlar!

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, piyasalar, çoğu kripto para yatırımcısı için zorlu olmaya devam ediyor; piyasa, çoğu altcoin projesinin fiyatını haftalık en düşük seviyelerine gönderen kötü haberlerle neredeyse her hafta yeni bir zorlukla karşılaşıyor. FTX iflasının ve ilgili diğer büyük yatırımcıların domino etkisi, piyasayı durma noktasında bıraktı. Bu süreçte yatırımcılar potansiyeli olan kripto para birimlerini araştırmaya başladı. İşte analistler tarafından boğa koşusu yapması beklenen 3 altcoin.

Listesin ilk sırasındaki altcoin: Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC), son birkaç haftada piyasalardaki düşüşe rağmen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bununla birlikte daha fazla FUD (belirsizlik ve şüphe korkusu) devam ediyor. LTC, günlük grafikte 60 dolarlık bir bölgede işlem gördü. Yine de, LTC’nin fiyatı, daha yüksek eğilime karşı küçük bir dirençle karşılaşmadan önce 80 dolarlık bir yüksekliğe çıktığı için fiyat bu bölgeden sıçradı. Analiste göre LTC’nin fiyatı 75 doların üzerinde tutulursa, 90 dolarlık bir bölgeye daha fazla ralli görebiliriz.

Curve DAO (CRV)

Listenin ikinci sırasındaki altcoin projesi ise Curve DAO (CRV). CRV’nin fiyatı, günlük 0,4 dolarlık fiyattan sıçradıktan sonra fiyat 0,65 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gördüğü için günlük zaman diliminde oldukça güçlü kalmaktadır. CRV’nin fiyatı için direnç görevi gören 50 ve 200 EMA’nın altında 0,7 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. 0,77 dolar ve 1,2 dolar fiyatları, direnç görevi gören bu seviyelerdeki fiyatlara karşılık geliyor.  CRV’nin fiyatında bir kırılma yaşanır ve fiyat 0,8 doların üzerinde kalırsa, CRV daha yüksek eğilime karşı dirençle karşılaşabileceği 1,2 dolarlık bir bölgeye daha fazla ralli görebiliriz. Curve DAO Token (CRV), Curve Finance merkeziyetsiz borsası ekosistemini desteklemek için oluşturulmuş bir kripto para birimidir.

Listedeki son altcoin ise: Zcash’in (ZEC)

ZEC’in fiyatı, günlük 30 dolarlık düşük fiyatından sıçradıktan sonra fiyat 40 dolar desteğinin üzerinde işlem gördüğü için günlük zaman diliminde oldukça güçlü kalmaktadır. ZEC, direnç görevi gören 50 ve 200 EMA’nın altında 42 dolardan işlem görüyor. 49 dolar ve 70 dolarlık fiyat, bu seviyelerdeki fiyatlara karşılık gelir ve direnç görevi görür. ZEC’in fiyatının daha fazla rahatlama işareti için bu bölgeyi kırması gerekiyor. Zcash (ZEC), gizlilik odaklı ve tüm ekonomik sektörler ile uyumlu olmayı planlayan bir kripto para birimidir. İlk piyasaya sürüldüğü andan itibaren yatırımcılar tarafından yüksek talep görmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!