BTC, DOGE, SHIB ve Bu 7 Altcoin İçin Al-Sat Fiyatları Belli Oldu!

Kripto para piyasalarında son 24 saat içerisinde ufak yükselişler yaşanırken, BTC, DOGE, SHIB ve bu 7 altcoin için al-sat fiyatları belli oldu! İşte detaylar…

Boğalar başarılı olursa BTC 21 bin dolar seviyesini görebilir

Ayıların Bitcoin’in düşüşünü 19.637 doların altına çıkaramaması, daha düşük seviyelerde satıcı eksikliği olduğunu gösteriyor. Boğalar şimdi fiyatı 19.637 dolardan direncin üzerine çıkarmaya çalışacak.

BTC/USDT Günlük Grafiği

Bu olursa, BTC/USDT çifti 20 günlük üstel hareketli ortalamaya (EMA) (21.255 dolar) yükselebilir. Bu seviye yine sert bir direnç olarak hareket edebilir, ancak boğalar bu engeli aşarsa parite 22.000 ile 23.362 dolar arasında tepe bölgesine yükselebilir. Bu bölgenin üzerinde bir kırılma, 50 günlük basit hareketli ortalamaya (SMA) (25.710 dolar) olası bir ralli için kapıları açabilir. Boğalar, potansiyel bir trend değişikliğine işaret etmek için bu engeli aşmak zorunda kalacaklar. Aksine, fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse, duyarlılığın düşüş eğiliminde olduğunu ve yatırımcıların rallilerde satış yaptığını gösterecektir. Bu, kritik desteğin 17.622 dolardan yeniden test edilme olasılığını artırabilir. Bu destek kırılırsa, düşüş 15.000 dolara kadar uzayabilir.

Ethereum için boğalar yükselişte!

Daha önce kriptoarena.com olarak fiyat seviyelerinden bahsettiğimiz Ethereum (ETH), 30 Haziran’da 1.000 dolardan psikolojik seviyenin altına düştü, ancak ayılar bu zayıflıktan yararlanamadı. Bu, boğaların düşüşlerde satın aldığını gösteriyor.

ETH/USDT Günlük Grafiği

Boğalar şimdi fiyatı 20 günlük EMA’nın (1.192 dolar) üzerine çıkarmaya ve üstünlük elde etmeye çalışacak. Bunu yaparlarsa, ETH/USDT çifti 1.280 dolara ve ardından 50 günlük SMA’ya (1.535 dolar) yükselebilir. Bu seviye yine güçlü bir direnç görevi görebilir. Boğaların, yeni bir yükseliş hareketinin başladığının sinyalini vermek için fiyatı 1.700 doların üzerine çıkarmaları gerekecek. Tersine, fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse, duyarlılığın negatif kaldığını ve ayıların rallilerde satış yaptığını gösterir. Ayılar daha sonra fiyatı 998 doların altına düşürmeye çalışacak ve kritik desteğe 881 dolardan meydan okuyacak.

BNB için kritik seviyeler!

Yatırımcılar, desteği 29 Haziran’dan bu yana 211 dolar seviyesinde başarıyla savundu ve bu da daha düşük seviyelerde güçlü talebe işaret ediyor. Boğalar şu anda BNB’yi 20 günlük EMA’nın (231 dolar) üzerine çıkarmaya çalışıyor.

BNB/USDT Günlük Grafiği

Başarılı olurlarsa, BNB/USDT çiftinin 183 dolarda dibe vurmuş olabileceğini düşündürecek. Alıcılar daha sonra çifti 50 günlük SMA’ya (266 dolar) sürmeye çalışacaklar. Bu direncin üzerinde bir kırılma ve kapanış, trendde potansiyel bir değişime işaret edebilir. Bu varsayımın aksine, fiyat 20 günlük EMA’dan düşerse, ayıların her küçük rallide satış yaptığı anlamına gelir. Ayılar daha sonra fiyatı tekrar 211 doların altına düşürmeye çalışacak ve üstünlük elde edecek.

XRP için boğalar ve ayılar arasında kararsızlık hakim!

XRP, boğalar ve ayılar arasındaki kararsızlığı gösteren simetrik bir üçgen modeli içinde işlem görüyor. Simetrik üçgen genellikle bir devam örüntüsü olarak hareket eder, ancak bazı durumlarda aynı zamanda bir ters örüntü olarak da hareket eder.

XRP/USDT Günlük Grafiği

Fiyat, üçgenin destek hattından geri döndü ve boğalar, XRP/USDT çiftini 20 günlük EMA’nın (0,33 dolar) üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa çift üçgenin direnç çizgisine yükselebilir. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma ve kapanış, yeni bir yukarı hareketin başlangıcını gösterebilir. Parite daha sonra 0,48 dolara yükselebilir. Diğer bir olasılık da, fiyatın 20 günlük EMA’dan keskin bir şekilde düşmesi ve üçgenin destek çizgisinin altına düşmesidir. Bu, pariteyi 0,28 dolardan kritik desteğe çekebilir. Bu seviye kırılırsa, bir sonraki durak 0,23 dolar olabilir.

Cardano’da boğalar düşüşleri satın alıyor!

Cardano (ADA) 30 Haziran’dan bu yana 0,44 dolar seviyesinin yakınında işlem görmesine rağmen, ayılar fiyatı desteğin altına çekemedi ve sürdüremedi. Bu, boğaların düşüşleri 0,44 dolara satın aldığını gösteriyor.

ADA/USDT Günlük Grafiği

Alıcılar şu anda fiyatı 20 günlük EMA’nın (0,48 dolar) üzerine çıkarmaya çalışıyor. Bu görevi yerine getirirlerse, ADA/USDT çifti 50 günlük SMA’ya (0,51 dolar) yükselebilir. Bu, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviyedir çünkü bunun üzerinde bir kırılma ve kapanma, ayıların tutuşlarını kaybediyor olabileceğine işaret edebilir. Alternatif olarak, fiyat hareketli ortalamalardan düşerse, ayıların daha yüksek seviyelerde aktif olduğunu gösterecektir. Satıcılar daha sonra pariteyi 0,44 doların altına düşürmeye çalışacak ve kritik seviyeye 0,40 dolardan meydan okuyacak.

Solana için ralli sinyalleri!

Solana (SOL), son birkaç gündür 20 günlük EMA’nın (35 dolar) hemen altında işlem görüyor ancak ayılar bu zayıflıktan yararlanamadı. Bu, daha düşük seviyelerde satıcı eksikliği olduğunu gösterir.

SOL/USDT Günlük Grafiği

Alıcılar şimdi fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Bunu başarabilirlerse, SOL/USDT çifti 50 günlük SMA’ya (40 dolar) yükselebilir. Bu direncin üzerinde bir kırılma ve kapanış, psikolojik seviyeye 50 dolarda olası bir ralli için kapıları açabilir. Öte yandan, fiyat hareketli ortalamalardan düşerse, duyarlılığın negatif kalacağını ve yatırımcıların küçük rallilerde satış yaptığını gösterecek. Ayılar daha sonra pariteyi 30 doların altına çekmeye çalışacak. Bunu yaparlarsa, parite 27 dolara ve ardından 25 dolara düşebilir.

DOGE boğaları düşüşten alım yapıyor!

Dogecoin (DOGE), son birkaç gündür 20 günlük EMA’ya (0,07 dolar) tutunuyor. Bu, boğaların daha yüksek bir hareket bekledikleri için gün içi düşüşleri satın aldıklarını gösteriyor.

DOGE/USDT Günlük Grafiği

20 günlük EMA düzleşti ve göreceli güç endeksi (RSI) orta noktaya yakın, bu da satış baskısının düşebileceğini gösteriyor. Boğalar, fiyatı 50 günlük SMA’nın (0,07 dolar) üzerine çıkarmaya çalışacak ve ani dirence 0,08 dolardan meydan okuyacak. Bu seviye aşılırsa, DOGE/USDT çifti 0.10 dolara yükselebilir. Aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 50 günlük SMA’dan düşerse, ayıların hareketli ortalamaları canlı bir şekilde savunduklarını gösterecektir. Satıcılar daha sonra pariteyi 0.06 doların altına düşürmeye ve üstünlüğü ele geçirmeye çalışacaklar.

DOGE gibi DOT boğaları da düşüşten alım yapıyor!

Polkadot (DOT), 30 Haziran’dan bu yana 7.30 dolar ile 6.36 dolar arasında işlem görüyor. Bu, boğaların daha düşük seviyelerden alım yaptığını ancak ayıların fiyatın aralığın üzerine çıkmasına izin vermediğini gösteriyor.

DOT/USDT Günlük Grafiği

DOGE için düşen 20 günlük EMA (7.52 dolar) satıcılar için avantaj gösterse de, RSI’daki pozitif ayrışma, düşüş momentumunun zayıflayabileceğini gösteriyor. Alıcılar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, DOT/USDT çifti 50 günlük SMA’ya (8.63 dolar) yükselebilir. Fiyat düşerse ve önemli desteğin 6.36 doların altına düşerse bu yükseliş görünümü geçersiz olabilir. Bu olursa, parite bir sonraki desteğe doğru düşüş trendini 5 dolardan sürdürebilir.

Boğalar LEO için kritik seviyeyi başarıyla savundu!

Boğalar ve ayılar, alçalan kanalın direnç çizgisinin yakınında üstünlük için savaşıyor. UNUS SED LEO (LEO), 2 Temmuz’da 20 günlük EMA’ya (5.65 dolar) düştü, ancak boğalar seviyeyi başarıyla savundu.

LEO/USDT Günlük Grafiği

Alıcılar yine kanalın direnç çizgisini temizlemeye çalışıyor. Pozitif bölgede yükselen 20 günlük EMA ve RSI, en az direnç yolunun yukarı doğru olduğunu gösteriyor. Fiyat 6 doların üzerinde kalırsa, LEO/USD çifti ivme kazanabilir ve 6.50 dolara yükselebilir. Bu seviyenin üzerinde, ralli 6.90 dolardaki model hedefine kadar uzanabilir. Bu varsayımın aksine, fiyat bir kez daha 6 dolardan düşerse, ayıların agresif bir şekilde bu seviyeyi savunduklarını gösterecektir. Ayılar daha sonra çifti 20 günlük EMA’nın altına düşürmeye çalışacak. Bunu başarırlarsa, parite 50 günlük SMA’ya (5.30 dolar) kayabilir.

DOGE ve SHIB psikolojik seviyesini aşarsa ralli başlatabilir!

Shiba Inu (SHIB), 0,000010 dolardan psikolojik seviyeye yakın işlem görüyor. Bu, boğaların bu desteğin yakınında daha yüksek bir dip oluşturmaya çalıştığını gösteriyor.

SHIB/USDT Günlük Grafiği

20 günlük EMA (0.00010 dolar) sabit ve RSI orta noktaya yakın, bu da arz ve talep arasında bir denge olduğunu gösteriyor. Fiyat 50 günlük SMA’nın (0.00010 dolar) üzerine çıkarsa, SHIB/USDT çifti 0.000012 dolara yükselebilir. Bu seviye yine sert bir bariyer görevi görebilir ancak bu seviye aşılırsa parite 0,000014 dolara yükselebilir. Tersine, fiyat hareketli ortalamalardan düşerse, ayılar pariteyi 0.000009 doların altına çekmeye çalışacak. Başarılı olurlarsa, parite kritik desteği 0,000007 dolardan yeniden test edebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!