Bu Altcoin İçin Alarm Zilleri Çalıyor: Ekip Açıklama Yaptı!

Altcoin geliştiricileri, platformda üretilen ücretlerin yüzde 100’ünü bir yıl boyunca veya yeni tokenomikler uygulanana kadar Sushi (SUSHI)’nin ortak cüzdanına yönlendirmeyi önerdi.

Altcoin geliştiricileri, projenin geleceğini koruma altına almaya çalıştıklarını söylüyor

Bir merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü olan Sushi, (SUSHI) proje geliştiricilerinin bir yönetişim önerisine göre, hazinesinde uzun vadeli operasyonel uygulanabilirliğini tehdit eden önemli bir eksiklikle karşı karşıya. Geliştiriciler, harcamaları inceledikten sonra, projenin yıllık mali gereksiniminin 9 milyon dolardan 5 milyon dolara düşürüldüğünü, ancak hazinenin hala sadece yaklaşık 18 aylık giderleri sağlayabildiğini söyledi. Açığı gidermek için, baş geliştirici Jared Gray, bir ücret yönlendirme protokolü olan Kanpai’yi, bir yıl boyunca veya yeni altcoin dağıtımı ve ödül planları uygulanana kadar, ücretlerin tamamı olacak şekilde ortak cüzdana yönlendirmeyi önerdi.

Geliştiriciler, teklifin uzun vadeli bir soruna geçici bir çözüm olduğunu ve yeni tokenomiklerin uygulanmasının zaman alacağını söyledi. Topluluk üyeleri ise bu teklife karışık tepkiler gösterdi. Bazıları, kullanıcıları “hak ettikleri ücretlerden” mahrum bırakmanın projenin birincil itirazlarının ihlali gibi hissettiğini söylerken, diğerleri durumun aciliyetini vurgulamak için geliştiriciler tarafından kullanılan “sansasyonel” söylemleri eleştirdi. Ancak geliştiriciler, teklifin, altcoin projesinin uzun vadeli operasyonlarını sağlamak için olduğunu savunuyorlar. Gray, teklifte şunları belirtti:

Ayı piyasası ortamları, projeler ve ekipler için birçok zorluk sunuyor ve son zamanlarda, birçok önemli projenin personellerinin işten çıkartıldığını veya iflas ettiğini gördük. . Sushi ekibi, birkaç milyon dolarlık ortak anlaşmasını güvence altına alarak finansmanını artırdı. Bu tür iş geliştirme anlaşmalarına güvenmek sadece, Sushi’nin geleceğini güvence altına almak için yapılan başarılı bir iş modelinin bir parçasıdır.

SUSHI nedir?

Kripotarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Sushi (SUSHI), merkeziyetsiz bir borsa olan SushiSwap borsasına bağlı, Ethereum tabanlı bir kripto para birimidir. SUSHI sahipleri, topluluk yönetimine katılabilir ve SushiSwap’in gas olarak da bilinen işlem ücretlerinden bazılarını kazanmak için token’lerini kullanabilirler. altcoin sürümleri Solana, Avalanche, Binance Smart Chain, Polygon, Terra, Celo, Harmony, Fantom ve xDai ağlarında da bulunabilir. Kripto para veri toplayıcısı CoinMarketCap’e göre, SUSHI,  piyasa değerine göre 144. en büyük kripto para birimidir.

Diğer kripto para birimleri gibi, SUSHI’de ATH’ından çok uzakta. 20 dolar seviyelerinde ATH yapan altcoin, büyük bir düşüş yaşadı ve şuan 1.19 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Altcoin son 24 saatte ise yaklaşık yüzde 15’lik bir düşüş yaşadı. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!