Dolar Milyarderi Ackman, Aldığı 3 Altcoin’i Açıkladı!

Pershing Square Capital Management CEO’su Bill Ackman, bir altcoin projesinin zaman içinde içsel bir değer oluşturabileceğini söyledi. Tanınmış yatırımcı, Pazartesi günü yaptığı açıklamada, proje seçimi şüpheli olsa da, bu altcoin projesini desteklediğini açıkladı.

Ünlü yatırımcı, bu tartışmalı altcoin projesinin ilgisini çektiğini söylüyor

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaştığı bir tweet dizisinde Bill Ackman, merkeziyetsiz bir Wi-Fi ağ ağı olan Helium’un ilgisini çektiğini söyledi. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Helyum, ağına meşruiyet kazandırmak için Salesforce ve mobilite şirketi Lime gibi teknoloji devlerinden gelen hileli onayları kullanmakla suçlanırken, aynı zamanda 5G spektrumuna erişmesine izin vereceğini iddia ettiği DISH Network ile olan ilişkisini abarttığı bildirildi. Altcoin projesinin tokenomiklerine bakıldığında ise, raporlara göre, token ödemelerini artırmak için sahte müşteriler kullanılıyor.

Helyum topluluğu, geçtiğimiz eylül ayında, blockchain’i Solana ile değiştirmek için büyük bir farkla oy kullandı ve Helyum’u SOL telefona entegre etme sözü verdi. Solana’nın düşüş trendine rağmen, Helium kurucusu Solana’ya bağlı kalacağına söz verdi. Ackman altcoin ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kriptonun dolandırıcılığı kolaylaştırma yeteneğine rağmen, mantıklı düzenleme ve gözetimin yararıyla, kripto teknolojisinin yararlı toplumsal etki potansiyeli, sonunda telefonun ve internetin ekonomi ve toplum üzerindeki etkisiyle karşılaştırılabilir.

Ackman, HNT’ye olan talebin artacağını düşünüyor

Bir dizi “ilginç kripto projesinin” nasıl olduğunu inceledikten sonra Ackman, “bir altcoin projesinin zaman içinde nasıl içsel değer oluşturabileceğini anlamaya” başladığını söyledi ve yaptığı paylaşımda şunları belirtti:

Zamanla, HNT [Helyum’un yerel altcoin projesi] için madencilerin sıcak noktalar satın aldığı ve token kazanmak için dünya çapında dağıttığı iki taraflı bir pazar gelişir. Kullanıcılar, sırayla, ağı kullanmak için HNT token’i satın alırlar. Ağ için ne kadar fazla talep olursa, HNT’ye olan talep de o kadar fazla olur,

Bununla birlikte, CoinGecko verilerine göre, HNT geçen yıl yaklaşık yüzde 95 oranında büyük bir düşüş yaşadı. Token şimdi 2,23 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Hotspot başına ortalama günlük kazanç, fiyatı 200-400 dolar arasında değişen noktalara sahip HeliumTracker.io göre, şu anda 0.06 HNT veya 13 sent. Başka bir HNT izleyicisi olan Helium Board, platformdaki en çok kazananların günde 2.4-2.6 HNT veya 6 dolardan az getirdiğini gösteriyor. Helyum Kurulu’na göre en çok kazananlardan biri, günlük kazancını 2.48 HNT (5.48 dolar) gücünde olan155 sağa sahip.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!