Daha Fazla Terra Classic (LUNC) Yakmak İçin Çözüm Bulundu!

Son dönemlerin en çok konuşulan altcoin’lerinden biri olan Terra Luna Classic (LUNC) token’lerinin yakım oranını hızlandırmak için yeni bir çözüm uygulandı. İşte ayrıntılar.

Son dönemlerin popüler altcoini LUNC artık daha hızlı yanacak

Terra Luna Classic (LUNC) için bir stake etme ve otomatik birleştirme protokolü olan Eris Protokolü, aynı maliyetle üç kat daha fazla Luna Classic Token yakmak için yakın zamanda piyasaya sürüldü. Eris Protokolü aracılığıyla, kullanıcılar LUNC’lerini stake edebilirler ve 21 günlük sınırsız dönemi beklemek zorunda kalmadan token’larını hareket ettirebilirler. Bu, Luna Classic token’lerine Amplified Luna (ampLUNC) adı verilir. Eris Protokolünün otomatik birleştirme özelliği, yatırımcıların yıllık getirisinde artışa olanak tanır. Luna Classic token’leri yakmak için komisyonunu kullanan bir Terra Topluluğu doğrulayıcısı olan LUNC DAO konu ile ilgili şunları söyledi:

L UNC’yi yeni başlatan http://erisprotocol.com ile çalışarak aynı maliyete ÇOK daha fazla yakmanın bir yolunu bulduk. Bunu aynı zamanda LUNC’inizi çoğaltmak için de kullanabilirsiniz .

eris_protocol , staking’dir ve Eris’teki LUNC Liquid staked LUNC için otomatik birleştirme protokolüne ampLUNC adı verilir. 21 günlük bir bağlı kalma dönemini beklemek zorunda kalmadan LUNC’de dolaşmanıza izin verir ampLUNC’un otomatik olarak birleştirilmesi, her seferinde aldığınız verimi artırır. .

Bu nedenle, LUNC’yi yakım cüzdanına gönderirsek, sonsuza kadar aynı miktarda LUNC olarak kalır. Ancak yakım cüzdanına ampLUNC gönderirsek, stake ödülleri almaya ve getiri APY’yi yakmaya devam eder. Bu, mevcut oranlarda, yakımı yaklaşık olarak ikiye katlıyor.

Ama bekleyin, dahası var… Sadece bunu yapmakla kalmıyoruz, Astroport’taki LUNC / ampLUNC havuzuna likidite sağlayabilir, ardından tüm LP’yi yakabiliriz. Bu muhtemelen, bu yıl orijinal 14,2 milyon LUNC maliyetinden >3 kat LUNC yakmak anlamına geliyor.

Eris Protokolü çözümü, Terra ekosisteminin çöküşünün mağdurlarını telafi etmek için başlatılan girişimler listesine katılıyor. LUNC arzının bir kısmının yakılması, Terra yatırımcılarını tekrar bir araya getirmenin en iyi adımı olarak kabul edilir. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, yatırımcılar kısa süre önce tüm zincir üstü Terra Classic işlemlerinde yüzde 1,2’lik bir vergi yakma önerisini kabul etti. Teklifin 20 Eylül 2022’de uygulanması planlanıyor ve birkaç borsa hareketi destekleyeceklerini açıkladı. Yüzde 1,2 vergi yakma için destek sözü veren borsalardan bazıları Binance, KuCoin, Gate.io, MEXC Global, Bitrue vb. Terra yatırımcıları, tutarlı topluluk çabalarıyla ekosistemin klasik tokenlerini  – USTC ve LUNC – canlandırabileceklerinden eminler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!