İşte Yatırım Fırsatı Sunan 5 Yeni Kripto Para Birimi!

Kripto para piyasasının toplam değeri, SEC Başkanı Gary Gensler’in daha sert düzenlemeler uygulanmasına yönelik çağrılarının ardından son 24 saatte %1’in biraz üzerinde düşerek pazar günü 1,7 trilyon dolara ulaştı. Piyasa bu haldeyken, analist Simon Chand satın alınabilecek en iyi altcoin projelerin bahsediyor.

En iyi performans gösteren kripto para Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS), son 30 günün en iyi performans gösteren kripto para birimi olmaya devam ediyor. Son 24 saatte %10 artışla 42.43 dolara ulaştı. Ayrıca son iki haftada %179,3 ve son 30 günde %376.3 arttı. Altcoin, 27 Temmuz’da ATH’si olan 52.17 doların ardından biraz gerilese de fiyatın tekrar yükselmesi oldukça muhtemel. Bunun sebebi ise merkezi olmayan video oyunu Axie Infinity’nin mayıs ayının sonunda 61.125 olan günlük aktif kullanıcı sayısı şu anda 910.000’e ulaşması. Bu, üç aydan kısa bir sürede %1300’ün üzerinde bir büyümeyi temsil ediyor.

Internet Computer (ICP)

10 Mayıs’ta piyasaya sürülen Internet Computer (ICP), ATH’si olan 700 dolara ulaştığından bu yana keskin bir düşüş yaşadı. 38,33 dolarda, 24 saatin üzerinde sabit kaldı ve bir haftada %5 düştü. Bununla birlikte, iki haftada %33 arttı. ICP, ATH’sinden bu yana %94 oranında düşerken, sektördeki en heyecan verici projelerden biri olmaya devam ediyor. Dfinity’nin platform için büyük planları var. Mevcut düşük fiyatı ve arkasındaki kaynaklar göz önüne alındığında, ICP şu anda oldukça iyi bir yatırım gibi görünüyor. Chand’e göre, şu anda satın alınabilecek en iyi 5 yeni kripto para biriminden biri.

Gün geçtikçe büyüyen kripto para Splinterlands (SPS)

26 Temmuz’da piyasaya sürüldüğünde Splinterlands (SPS) 1,07 dolara yükseldi. Ancak o zamandan beri 0.262926 dolara düştü. Ancak bu, piyasaya sürüldüğü günde belirlenen ATL seviyesi 0.181510’dan bu yana %44’lük bir artışı temsil ediyor. Ayrıca altcoin’in fiyatı son 24 saatte %7 arttı. Splinterlands oyunuysa son haftalarda üstel bir büyüme de yaşadı. Son bir buçuk ayda toplam kullanıcı sayısını ikiye katlayarak 200.000’in biraz üzerine çıktı. SPS’yi şimdi satın alınabilecek en iyi 5 yeni kripto para biriminden biri yapan bu büyüme.

THORChain (RUNE)

RUNE kendisi birkaç yıldır piyasada olsa da Nisan ayında yayına giren THORChain ana ağının lansmanından bu yana yeni bir ivme kazandı. THORChain’in piyasaya sürülmesi beklentisiyle son 12 ayda % 1400’ün üzerinde arttı. Mayıs ayında ATH’si olan 20.87 dolara ulaştıktan ve tekrar düştükten sonra, son 14 gün içinde %100’ün üzerinde arttı. Ayrıca geçen hafta %83 ve son 24 saatte %4 arttı. Nisan ayında kilitli toplam 2 milyon dolar değerinden, şimdi yaklaşık 100 milyon dolar tutuyor. Bu, %4,900’lük bir büyümeyi temsil ediyor. THORChain, RUNE’un toplam arzının yaklaşık %25’inin platformunda kilitli olduğunu söylüyor. Daha da büyüdüğünü varsayarsak, daha fazla RUNE kilitlenecek ve fiyatı daha da artabilir.

Son zamanlarda popülerleşen kripto para Polygon (MATIC)

Son birkaç ayda gerçekten ön plana çıkan başka bir kripto para birimi olan Polygon (MATIC) 1,01 dolarda, son 24 saatte yatay seyrediyor ve geçen hafta %2 düştü. Ancak, son iki haftada %45 ve geçen yıl %4,800’ün üzerinde arttı. Ethereum uyumlu uygulamalar için ikinci katman bir ölçeklendirme platformu olan Polygon, özellikle Ethereum Blockchain’inin sıkışık ve pahalı hale gelmesi ile son aylarda önemli bir büyüme kaydetti. Nisan başındaki 1 milyar dolara kıyasla şu anda kilitli toplam değeri 8,5 milyar dolar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!