İşte Son 1 Haftada Değerini İkiye Katlayan 4 Altcoin!

Dört düşük değerli kripto para birimi, bir hafta boyunca yüzde 90 ve üzeri artışla yükseliyor. Bitcoin geçen hafta toparlanıp tekrar 40 bin dolar değerindeki yakın tarihli zirvesine çıkarırken, dört altcoin son zamanlardaki en düşük seviyelerinden çıkarak fiyatlarda çılgınca bir sıçrayış yaşadı.

Bir hafta içinde önemli bir ralli yapan iki altcoin: Ardor (ARDR) ve Bitcoin Cash ABC (BCHA)

Güçlü bir ralli yapan ilk altcoin projesi, yaklaşık 233 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip bir Blockchain hizmet sağlayıcısı olan Ardor (ARDR). CoinGecko’ya göre bu kripto para birimi, yedi günün en düşük seviyesi olan 0.14 dolar seviyesininden sonra 0.35 dolara kadar sıçrayarak önemli kazançlar elde etti. Altcoin’in bu hareketi, sadece bir haftada yüzde 150’lik bir artışa işaret ediyor. Tüm bunlara rağmen ARDR, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,04 dolar seviyesinden daha aşağıda seyrediyor.

Bu hafta büyük kazanç sağlayan ikinci altcoin projesi ise, yaklaşık 863 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olan Bitcoin Cash ABC (BCHA) oldu. Bitcoin Cash (BCH) fork’u sadece yedi gün içinde 26.18 dolardan 53.62 dolara yükseldi. Bu durum yaklaşık olarak yüzde 104’lük bir fiyat artışını temsil ediyor. Altcoin’deki bu ralli, BCHA’yı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 57.59 dolara oldukça yaklaştırıyor.

THORchain (RUNE) ve Tenset (10SET) de bir hafta içinde önemli sıçrama yapan altcoin’ler arasında

Ardor (ARDR) ve Bitcoin Cash ABC (BCHA)’yi takiben güçlü bir ralli yapan diğer altcoin ise, bir hafta içinde en düşük 3,33 dolara ve ardından en yüksek 6,69 dolara ulaşan birlikte çalışabilir likidite ağı THORchain (RUNE). Kripto paranın bu fiyat hareketi, sadece yedi gün içinde yüzde 100’ün üzerinde bir artışı temsil ediyor. Bununla birlikte THORchain (RUNE) tırmanışını sürdürüyor ve yazım sırasında 7.08 dolardan işlem görüyor.

Bu hafta atılım yaşayan bir diğer altcoin de deflasyonist token Tenset (10SET). Kripto para birimi bu hafta büyük bir performans sergiledi ve yedi günün en düşük seviyesi olan 1,23 doların ardından 2,41 dolara yükseldi. Tenset, yazım sırasında yaklaşık 150 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip ve şu an 1.92 dolardan işlem görüyor. Bitcoin’e gelince, önde gelen kripto para birimi 24 saat içinde yaklaşık yüzde 5 düşüş yaşamasına rağmen son yedi gün içinde yüzde 16’nın üzerinde arttı. Yazım sırasında Bitcoin 39.856 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!