Çarpıcı Gelişme: Bu 5 DeFi Altcoin’inden Büyük Haberler Var!

Genel kripto para piyasası son zamanlarda yaşanan sıkıntılarla gündeme geliyor. Ekim ayına girilmesi ile piyasadaki kripto para birimlerinin nasıl hareket edeceği merak konusu oldu. Analist Valdrin Tahiri, ekim ayında yükseliş beklentisi olan 5 DeFi altcoin projesinden bahsediyor.

DeFi protokolü Aave (AAVE)

Aave, esas olarak likiditeye odaklanan ve kullanıcıların mevduat sahibi veya borçlu olmasına izin veren bir DeFi protokolü olarak biliniyor. Birincisi faiz şeklinde gelir elde ederken, ikincisi bunları kullanmak için varlıkları ödünç alır. AAVE token’ı, protokolde yapılan iyileştirmelerde oy hakkı için kullanılır. 7-8 Ekim tarihlerinde Londra’da düzenlenecek olan küresel bir kripto para konferansı olan Token 2049’a, Aave CEO’su Stani Kulechov ana konuşmacılardan biri olarak katılacak. Ayrıca, RSI’da bir yükseliş farklılığı var ve MACD daha yüksek bir momentum grafiği oluşturdu. Altcoin’in 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesi ve kanalın direnç çizgisine en yakın direnç alanı 375 dolar seviyesinde.

Synthetix (SNX)

Synthetix (SNX), kullanıcıların çeşitli varlıklara zincirleme maruz kalma elde etmelerini sağlayan DeFi protokolüdür. Platformun amacı, daha geniş bir finansal piyasaya erişim sağlamak için kripto para birimi alanına Blockchain dışı varlıkları getirmektir. Synthetix’in CEO’su Kain Warwick de Token 2049 konferansının ana konuşmacılarından biri olacak. Yükselen bir destek çizgisinden ayrılan SNX’teki bu düşüş, azalan MACD ve RSI tarafından destekleniyor. Bununla birlikte, 9 dolarlık yatay destek alanıyla çakışan alçalan bir destek çizgisini izliyor.

Origin DeFi Protocol (OGN)

Origin Protocol, hizmet ve mal paylaşımı için merkezi olmayan bir pazar yaratmayı amaçlayan bir platformdur. Bunu yaparak hem NFT hem de DeFi projelerini genel pazara getirmeyi amaçlıyor. 1 Ekim’de OGN sahipleri, C.R.E.A.M finansmanıyla ortaklaşa dağıtılacak olan dört misli karşılığı olmayan token (NFT) ile ödüllendirilecek. OGN, mayıs ayından bu yana 0,58 ile 1,40 dolar arasında işlem görüyor. 6 Eylül’de direnç bölgesi tarafından reddedildi ve o zamandan beri aşağı doğru hareket ediyor. Ayrıca, MACD daha yüksek bir momentum çubuğu oluşturdu, bu nedenle yakında bir sıçrama gelebilir.

Bella Protocol (BEL)

Bella Protocol, kripto para birimi kullanıcılarına bankacılık hizmetleri sunan ve bu hizmetleri daha basit ve halka daha erişilebilir hale getirmek için farklı DeFi ürünleri sunuyor. Protokol, herhangi bir gas ücreti olmadan hizmet sağlamanın yanı sıra, piyasadaki en iyi getiri oranlarından bazılarını sağlıyor. Bella Eylül 2020’de piyasaya sürüldü ve şimdiden Arrington ve Binance gibi çok sayıda ortaklığa imza attı. 11-15 Ekim’de Şanghay’da “Synopsis” adlı uluslararası bir zirve yapılacak. Bella protokolünün CEO’su Felix Xu, açılış konuşmacılarından biri olacak. BEL, 4 Eylül’den beri aşağı doğru hareket ediyor. 20 Eylül’de yükselen bir destek çizgisinden ayrıldı ve şu anda 0,786 Fib geri çekilme destek seviyesi tarafından oluşturulan 1,30 dolarlık destek alanına yaklaşıyor. MACD ve RSI yükseliş sinyalleri vermeye başlıyor.

Rocket Pool (RPL)

Rocket Pool, kullanıcıların Ethereum stake ederek getiri elde etmelerini sağlayan bir DeFi protokolüdür. Bunu, token ile stake etme yoluyla yapar ve kendi düğümlerini çalıştırabilen kullanıcılar daha yüksek getiri elde edebilir. Yeni ana ağ 6 Ekim’de başlayacak. Dördüncü ve son aşama, mevduat havuzunda sınırsız bir mini havuza ve maksimum 5.000 ETH’ye izin verecek. RPL/ETH paritesi 0.01 ETH direnç alanının üzerine çıktı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!