BTC ve ETH Yükseliş Sinyalleri Vermeye Başladı! XRP…

Blockchain analitik firması Santiment, 1 milyon ila 10 milyon Ripple (XRP) arasında token tutan balinaların, kripto para piyasasının mevcut oynaklığı devam ederken, piyasa değeri ile altıncı en büyük kripto para birimini stokladığını ortaya koyuyor. İşte detaylar…

Ripple balinaları XRP birikim yapmaya devam ediyor

Santiment’e göre, borsa dışı en zengin XRP cüzdanları, toplu varlıklarını sadece 11 günde yaklaşık yüzde 2,4 artırdı. Blockchain analitik firması Santiment’in yaptığı açıklamada şu sözlere yer verildi:

1 milyon ile 10 milyon arasında XRP tutan Ripple balinaları, toplu olarak birim yapmaya devam ediyorlar ve son 2 ayda varlık arzının en yüksek yüzdesini elinde tutuyor. Bu, borsa dışı sahiplerin en aktif katmanı ve şu anda tüm XRP’nin yaklaşık yüzde 6,12’sine sahipler.

Santiment, en az 10 milyon XRP tutan balina grubunun kripto paranın toplam arzının çoğunluğunu oluşturduğunu söylüyor. Santiment, zengin Bitcoin sahiplerinin sayısının da son zamanlarda arttığını söylüyor. Firma, lider kripto para birimi fiyatındaki düşüşe rağmen 100 ila 1.000 BTC arasında token tutan cüzdan miktarının arttığını söylüyor ve şunları ekliyor:

Bitcoin 29.6 bin dolar seviyelerinde konsolide olmaya devam ederken, kilit balina adreslerinin miktarı (100 ila 1 bin BTC tutan) Ocak ayının sonundan itibaren büyük çaplı dampingin ardından artmaya devam ediyor. Tarihsel olarak fiyat ile bu katmanın adres miktarı arasında bir ilişki gördük.

ETH rallisi başlayacak mı?

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Lider altcoin Ethereum (ETH)’a bakıldığında firma, işlem ücretlerinin son zamanlarda akıllı sözleşme platformu için Temmuz’dan bu yana en düşük olan 2.54 dolara düştüğü belirtiyor. Santiment, ücretler 5 doların altına düştükten sonra ETH fiyatının tarihsel olarak arttığını söylüyor ve açıklamasına şu şekilde devam ediyor;

Ethereum’un ortalama ücretleri aşırı derecede düşük ve yatırımcılara şu anda işlem başına sadece 2,54 dolara mal oluyor. Bu, Temmuz ayından bu yana en düşük ETH maliyet seviyesi. Tarihsel olarak (ancak hiçbir şekilde otomatik olarak değil), ortalama işlemler 5 doların altına düştükten sonra ETH fiyatları yükselir.

Son 24 saatte yaklaşık yüzde 2 düşüş yaşayan Ripple (XRP) fiyatı şuan 0,395058 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise son 24 saatte yaklaşık 0.3 düşüş yaşadı ve şuan 29.290 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ethereum ise yüzde 1,6’lık fiyat kaybı yaşadı ve 1.802 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!