Uzman Görüşü: Bitcoin ve Bu Altcoin’ler Patlamaya Hazır!

Yaygın olarak takip edilen ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin (BTC) ve iki altcoin için yakında bir çıkış olabileceğini söyledi. Analist ayrıca genel altcoin piyasası hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar…

Analist, Bitcoin için kırılmanın yakında gerçekleşeceğini düşünüyor

Kriptoarena.com olarak daha önce analizlerine sıkça yer verdiğimiz ünlü kripto para analisti Michaël van de Poppe,,  604,900 Twitter takipçisine, BTC’nin bir toparlanmanın eşiğinde olduğunu ve iki temel analiz (FA) faktörünün muhtemelen onu tetikleyeceğini söylüyor. Bitcoin hakkında umutlu konuşan analist, görüşlerini ve analizini şu şekilde anlattı:

Bitcoin için kırılma nispeten yakında geliyor ve bunu FA ile birleştirirsek, açıkça şunu varsayabiliriz;

– İşsizlik iddiaları

– PCE [kişisel tüketim harcaması] enflasyonu

Tetikleyici olacaklar. Enflasyon yavaşlarsa veya işsizlik başvuruları iyiyse, FED sıkıştırma politikasını yavaşlatmaya başlayabilir.

Van de Poppe, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda nasıl hareket edeceğini öngördüğü bir grafiği de  “Bitcoin ile ilgili plan” başlığıyla paylaştı.

Analist, FTM ve ETH’yi analiz ederken, genel altcoin piyasasını da yorumladı

Ethereum (ETH) rakibi Fantom (FTM)’u da izleme listesine aldığını açıklayan Van de Poppe, katman-1 blockchain’iningüzel bir yükseliş için hazır olduğunu söylüyor. Analist yaptığı açıklamada şunları aktardı:

FTM güzel oynadı. Şuan ki seviyesi yükselişe geçmek için hiç de  kötü bir yer değil.


Kripto para uzmanı daha sonra, yukarı doğru hareket etmeye devam etmek için 1.940 doları aşması gerektiğini söylediği Ethereum (ETH)’u inceliyor ve şunları aktarıyor:

Eh, Ethereum düşük aralığa doğru gitti. Soru, buradan sıçrayıp 1.940 dolar seviyesini kırıp kıramayacağımız olacak. Bu olursa, 2.050 dolarla devam edeceğimizi varsayıyorum. Olmazsa, piyasalar muhtemelen 1.800 dolardan aşağı seviyelere bakıyor.


Van de Poppe, hızla düştüğünü gördüğü altcoin piyasalarını da bir bütün olarak değerlendiriyor ve şunları açıklıyor:

Altcoin’ler ağır bir şekilde düştüğü için piyasalara genel zayıflık hakim. Genel duygu değişmediği sürece, bu muhtemelen önümüzdeki dönemde de devam edecek. Bu durumda, BTC hakimiyeti yüzde 50-52 civarında olana kadar USD çiftlerine odaklanmak gerek. Bir süredir devam eden kripto para piyasalarındaki düşüş trendi hala devam ediyor. Yatırımcılar uzun süredir düşüşte olan piyasalar nedeniyle uğradıkları zararları karşılamak adına, potansiyeli olan kripto para birimlerinin arayışı içerisindeler. Analist, değerlendirme ve analizlerine devam ederek, potansiyelli kripto para birimlerini paylaşmaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!