Popüler Analist, MATIC ve Bu 2 Altcoin’e İşaret Etti: Ralli!

Geniş çapta takip edilen bir kripto analist, Polygon (MATIC) ve Zilliqa (ZIL) dahil olmak üzere bir üçlü altcoin için olası rallileri izliyor. Kriptoarena.com olarak, analist görüşlerini fiyat analizlerini aktarıyoruz.

Analistin listesindeki ilk altcoin MATIC

Kripto stratejisti Michaël van de Poppe, 602.900 Twitter takipçisine blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC)’un, yakın destek alanının üzerinde kaldığı sürece bir çıkış konumunda olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

Bu desteğin 0,59 dolar civarında devam ettiğini görmek istiyorum. 0,70 dolarlık direnç kırılırsa, kapılar bir yeni bir hamle için yol açılabilir. Temel haberler güzel, bu yüzden bunu hareketler için izliyor olurduk. 0,59 dolar seviyesi kaybedilirse 45 dolar seviyeleri görülebilir.

Analistin listesindeki bir diğer altcoin ise Ziliqa (ZIL) Kurumsal çözümler için tasarlanmış bir blockchain olan Zilliqa, Van de Poppe’ye göre, dar bir aralıkta işlem gördüğü için güç belirtileri gösteriyor. Analist ZIL için şunları söylüyor:

Burada iyi birikim ve tutarlı aralık. 0,05 doların desteği sürdürüp sürdürmediğini görmek istiyoruz. Eğer öyleyse, mümkün olduğunca 0,062-0,067 dolar arasında bir artış bekliyorum.

XCAD iyi bir performans göstermeye devam edecek

Analistin listesindeki son altcoin ise, XAcademy Network’ün NFT token pazarının yerel token’i olan XCAD’dir. Van de Poppe, XCAD’in yükseliş eğiliminde olduğunu ve long pozisyonlar yerleştirmeden önce bir geri çekilmeyi beklediğini söylüyor. Analist ayrıca şunları söylüyor:

Bu, güç gösteriyor ve bunun, tüm güncellemeler ile iyi bir performans sergilemeye devam etmesini bekliyorum. Kesinlikle benim saatimde. Ayrıca, burada uzun süre kovalamayacağım. 2,50 dolarlık alanı arıyor olabilir.

Analistin listesindeki ilk altcoin olan MATIC’in fiyat performansına baktığımızda; MATIC son bir yılda yaklaşık yüzde 42,3 fiyat kaybı yaşadı. Bu fiyat kayıplarının bir çoğu ise bu ay gerçekleşti. Son bir ayda MATIC fiyatı 50,6 düştü. MATIC son 24 saatte yaklaşık yüzde 5,1 yükseliş gördü ve fiyatı 0,690785 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Listenin ikinci sırasında yer alan ZIL’e bakıldığında ise, son bir yılda yaklaşık yüzde 53 düşüş yaşadığı görülüyor. Diğer büyük altcoin’lerde olduğu gibi, ZIL düşüşünün de önemli bir kısmı son bir ayda gerçekleşti. Son bir ayda ZIL yüzde 49,4 fiyat kaybı yaşadı. ZIL son 24 saatte yaşadığı yüzde 0,7’lik bir kayıpla 0,057387dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. XCAD ise şuan rallide olduğu görülüyor. Altcoin son 24 saatte yaklaşık yüzde 8,9’luk bi yükselişle 3,89 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!