Luna Fiyatı Ralliye Hazırken, Bu Altcoin Sert Düşebilir!
Luna Fiyatı Ralliye Hazırken, Bu Altcoin Sert Düşebilir!

Bu Altcoin Artış Sinyali Veriyor: Yüzde 50 Artış Gelebilir!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elde edilen verilere göre Near Protocol (NEAR)’in teknik göstergeleri, altcoin projesinde yükseliş eğilimi olduğunu gösteriyor. Ancak piyasa uzmanlarına göre NEAR’ın ralli yapabilmesi için henüz erken olduğu düşünülüyor.

Altcoin projesinin fiyat hareketleri, yatırımcıların dikkatini çekiyor

Popüler bir altcoin projesi olan Near Protocol (NEAR)’ün fiyatı, yakın zamanda bir geri dönüş sinyali olarak görülen teknik sinyaller veriyor gibi görünüyor. Elde edilen verilere göre teknik göstergeler halihazırda bir yükselişe yol açtı. Ancak pek çok kripto analisti ve yatırımcısı NEAR’ın henüz yolun başında olduğunu düşünüyor. Altcoin’in grafiklerine göre NEAR fiyatı, 24 Ocak’ta 9,52 dolar ile dip seviyelere düşerken yaklaşık olarak iki hafta içinde yüzde 47’lik büyük bir artış kaydetti.

Altcoin projesinin bu yükselişi daha sonra piyasadaki bir geri çekilme ile devam ederken NEAR’ın fiyatı elde edilen yüzde 47’lik artışın altına düşmeye başladı. Ancak NEAR bu geri çekilme sonrasında yeniden yükselişe geçerek yüzde 61’lik bir kazanç daha elde etmeyi başardı. Öte yandan kripto para biriminde, 9,52 dolarlık destek seviyesinin üçüncü ve en son yeniden testi triple tap setup adı verilen bir paternin oluşması yüzde 25’lik başka bir artış olmasını sağladı. Piyasa değerine göre 22 sırada yer alan Near Protocol yazım sırasında 10,42 dolardan işlem görüyor.

Uzmanlara göre NEAR için izlenmesi gereken seviyeler

Pek çok piyasa uzmanına göre Near Protocol’deki bu dip dönüş paterni, genellikle aynı trend çizgisi etrafında gezinen diğer iki düşüşten daha düşük bir merkezi gerilemeyi içeriyor. Kurulum ayrıca bir düşüş trendinden geri dönüşü işaret ederken pek çok analist altcoin projesinde bir rallinin başlayabileceğini öngörüyor. Öte yandan trader’lar, NEAR’ın mevcut konumundan en az yüzde 28 oranında artarak 14,22 dolarlık direnci test etmesini bekliyor. Bununla birlikte uzmanlara göre eğer NEAR’da 14,22 dolarlık direnç kırılırsa boğalar bu sefer 16,10 dolarlık direnci test etmek için hamle yapabilir.

Kriptoarena.com olarak fiyat hareketlerini yakından takip ettiğimiz NEAR, uzmanlara göre 16,10 dolarlık engeli yeniden test ederse bu, altcoin’in mevcut konumdan yüzde 46’lık bir yükselişe işaret edebilir. Analistlere göre, 8-11 Mart arasında 424 milyondan 837 milyona ulaşan zincir hacmindeki son artış altcoin için yükseliş görünümünü destekliyor. Ek olarak sosyal hacim metriği, yakın zamanda 85’ten 573’e bir artış göstererek yükseliş tezine destek sağlamış oldu. Bu endeks beş gün içinde neredeyse yedi kat artarken, bu durum  NEAR’a karşı bireysel ilginin arttığını ortaya koyuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bu Altcoin Artış Sinyali Veriyor: Yüzde 50 Artış Gelebilir!