Shibarium Tekrardan Faaliyete Geçti: Bu Altcoin Patladı!

Kripto para piyasası düşüşe geçerken bazı altcoin projeleri yükseliyor. Son olarak Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, günlerce süren inceleme ve testlerin ardından Shibarium ana ağını yeniden halka açtı. Bu yeni hamle ile beraber BONE ve LEASH fiyatları uçuşa geçti! İşte detaylar…

Shibarium faaliyette: Bu 2 altcoin yükseliyor

Geliştirici Shytoshi Kusama liderliğindeki Shiba Inu ekibi, zinciri günlerce inceledikten, test ettikten sonra Shibarium ana ağını yeniden açtı. Shiba Inu influencer’ları X’e giderek Layer-2 blockchain’inin tekrar yayına girdiğini duyurduktan sonra, Shibarium’un gaz token’ı Bone ShibaSwap (BONE) saatler içinde %15’ten fazla artış gösterdi.  Konu ile ilgili uzmanlar, Shibarium’un bugün halka yeniden açılmaya neredeyse hazır olduğunu bildirdi. Shiba Inu yetkilisi Lucie, Shibarium’un blok ürettiğini ve iyi çalıştığını ve sadece halka açılması gerektiğini aktardı.

Birkaç dakika sonra, Shibariumscan.io web sitesinden alınan veriler blok üretimlerini ve işlemlerini göstermeye başladı. Shytoshi Kusama, güvenliği, istikrarı ve ademi merkeziyetçiliği geliştirmek için Shibarium’u %1500 oranında ölçeklendirme sözü verdi. Shibarium’da yeni bir izleme sistemi ve RPC düzeyinde hız sınırlaması ve otomatik sunucu sıfırlama gibi ek arıza güvenliği mekanizmaları bulunuyor.

Shiba Inu yetkilisi Lucie, köprülenmiş BONE tokenlerinin geldiğini ve Shibarium ana ağının tekrar halka açık olduğunu açıkladı. Buna ek olarak, ekip zinciri endekslerken topluluktan sabırlı olmalarını istedi. Buna ek olarak, Shiba Inu ekibi, yönetişim ve yönetim için tamamen çalışan bir sisteme sahip olmak için ShibPaper’ı uygulamaya başlayacak. Projeler ve dApp’ler Shibarium zinciri üzerine inşa edilecek, fayda ve token yakımlarını artıracak.

BONE ve LEASH fiyatı fırladı

Shibarium’un gaz tokenı BONE fiyatı son 24 saat içinde %15 arttı ve fiyat şu anda 1,38 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 1,19 ve 1,34 dolar. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saatte %100 artarak yatırımcılar arasındaki ilgiyi gösterdi. Bununla beraber SHIB fiyatı son 24 saatte sadece %1 yükseldi ve fiyat şu anda 0.0000083 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0.00000813 dolar ve 0.00000851 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere LEASH fiyatı son 24 saatte yüzde 18 yükseldi ve şu anda 494 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!