Shibarium Bir Kilometre Taşını Daha Geride Bıraktı! İşte Detaylar

Shiba Inu’nun layer-2 Shibarium test ağı “Puppynet”, üzerindeki işlem sayısı 30 milyona yaklaştığı için başka bir kilometre taşına ulaştı. Bu, Shibarium ağ aktivitesinde bir artışa işaret ederek zincire olan talebi ve uzun vadede SHIB ve Shibarium’un gaz tokenı Bone ShibaSwap (SHIB) fiyatlarında bir artışa işaret ediyor. İşte detaylar…

Shibarium bir kilometre taşını daha arkasında bırakıyor!

Puppyscan verilerine göre, Shibarium beta Puppynet 11 Mart’taki lansmanından bu yana 30 milyon işlemi tamamladı. Puppynet 20 Mayıs’ta 10 milyon işleme ve 11 Haziran’da 20 milyon işleme ulaştı. Bu arada, Shibarium’un kullanımındaki artış da bir başka kilometre taşıdır. Shibarium beta Puppynet tarafından işlenen toplam blok sayısı 1.700.764’ü aştı ve cüzdan adreslerinin sayısı 17.061.835’e yükseldi. Ortalama blok süresi 5-7 saniye ve gaz ücreti 1 Gwei’ye yakın olduğu için blockchain sabit kalmaktadır. Bununla birlikte, günlük işlem sayısı son birkaç gün içinde 3 milyondan 2,6 milyona düştü. Bununla birlikte, baş geliştirici Shytoshi Kusama’nın Ağustos ayındaki Blockchain Futurist Konferansı sırasında Shiba Inu ekosisteminin Worldpaper’ını, tüm Shibarium ortaklarını ve TREAT tokenini açıklamasıyla işlem oranının ve cüzdan adreslerinin artması bekleniyor. Shiba Inu’nun üçüncü yıldönümüne denk gelmesi ve aynı zamanda Ethereum’un doğum noktası olması nedeniyle, uzun zamandır beklenen Shibarium muhtemelen 16 Ağustos’ta piyasaya sürülecek.

Shiba Inu ve BONE fiyatları yükselişe geçti!

Bir ay içinde Shiba Inu (SHIB) ve Bone ShibaSwap (BONE) fiyatları sırasıyla %30 ve %90 oranında yükseldi. Balinalar ve yatırımcılar Shiba Inu ekosistemine ilgi göstermeye devam ediyor. En büyük Shiba Inu balinası 101,47 trilyon SHIB token ile 4 trilyon SHIB tokenı sekiz yeni cüzdan adresine transfer etti. SHIB fiyatı şu anda 0.00000837 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %6 yükseldi. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,00000770 dolar ve 0,00000848 dolar seviyelerinde yer alıyor. Bu arada, Shibarium’un gaz tokenı Bone ShibaSwap (BONE) şu anda %3 artışla 1,31 dolardan işlem görüyor. Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere anlık olarak 24 saatin en düşük ve en yüksek değerleri sırasıyla 1,25 ve 1,32 dolar seviyesinde yer alıyor.

Bir diğer yandan birçok yatırımcının Shibarium ağını yakından takip etmesiyle beraber artan popülarite, ağın kullanımını da artıracak gibi gözüküyor. Bu yüzden uzmanlar, Shibarium ve Shiba Inu ağının yakından takip edilmesi gerektiğini ortaya koyuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!