Merakla Beklenen Shibarium Duyurusu Geldi! Bu Altcoin Fırladı!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere Shibarium, uzun bir süredir ShibArmy’nin beklediği bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Shibarium için aktarılan son veriler ise birçok SHIB ve BONE yatırımcısını heyecanlandırdı. Shibarium Ağustos ayında hayata geçebilir! İşte detaylar…

Shibarium geliştiricisi Kusama açıkladı: Ağustos ayında hayata geçebilir!

Geliştirici Shytoshi Kusama son tweetlerinden birinde, merakla beklenen layer-2 blockchain Shibarium’un bu yılın Ağustos ayında Toronto’da düzenlenecek bir konferansın ardından hayata geçmesinin beklendiğini açıkladı. Bu duyurunun ardından, CoinMarketCap’e göre Bone ShibaSwap (BONE) fiyatı sadece 24 saatlik işlemlerde %22’den fazla artış gösterdi.

Anlık olarak popüler altcoin BONE, çok başarılı işlem seansının ardından yaklaşık 1,35 dolar değerinde bulunuyor. Ayrıca, kripto para son yedi gün içinde %40’tan fazla artış gösterdi. Bununla beraber meme coin %71’in üzerinde pozitif bir aylık performansa sahip bulunuyor. Öte yandan BONE’un son 24 saatlik işlem hacmi geçtiğimiz gün boyunca %50 artarak 17.818.519 dolar seviyelerinde kaldı. Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 41,67  dolara ulaşmasından bu yana, BONE’un fiyatı %96’dan fazla düşerek mevcut fiyatından işlem görmeye başladı.

Altcoin BONE duyuru ile beraber yükselişe geçti

Shibarium blockchaini yalnızca BONE gibi tokenları değil, aynı zamanda Shiba Inu (SHIB) ve Doge Killer (LEASH) tokenlarını da kullanacak. Bu yüzden uzmanlar bu coin’ler için de yükseliş çağrısında bulunuyor. Son duyurunun önümüzdeki hafta diğer meme coinleri üzerinde de benzer bir etkiye sahip olabileceğini varsaymak mantıklı olacaktır. Anlık olarak SHIB de yeşil renkte işlem görüyor. Kriptonun fiyatı %1,41’lik bir kazancın ardından 0,000007347 dolar olarak karşımıza çıktı. Bu arada LEASH, son 24 saat içinde %13’ten fazla değer kazandıktan sonra 345,40 dolardan işlem görüyor. LEASH, Dolar karşısında güçlenmenin yanı sıra Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) sırasıyla %13,08 ve %13,34 daha iyi performans gösterdi.

BONE dün 1,1632 dolardaki direnç seviyesini aşmayı başardı ve nihayetinde bunu desteğe çevirdi. Geçtiğimiz 24 saat içinde, BONE bir sonraki ana bariyeri 1,4302 dolardan aşmaya çalıştı ve 1,4800 dolarlık yüksek bir seviyeye ulaşmak için kilit fiyat noktasını aşmayı başardı. O zamandan beri biraz geri çekildi ancak basın zamanında direncin üzerinde işlem görmeye devam etti. BONE bugünkü günlük mumunu 1,4302 doların üzerinde kapatabilirse, önümüzdeki birkaç gün içinde 1,6008 doları test etmek isteyebilir. Öte yandan, bugün bu fiyat noktasının altında bir günlük kapanış, BONE’nin yukarıda belirtilen 1,1632 dolar işaretine kadar düzeltmesine neden olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!